​Εκπτώσεις όποτε θέλουν θα μπορούν να κάνουν οι έμποροι

Ανησυχία εκφράζουν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες

​Εκπτώσεις όποτε θέλουν και όποτε εκτιμούν ότι το έχει ανάγκη το καταναλωτικό κοινό θα μπορούν να κάνουν οι έμποροι σύμφωνα με τη νέα συμφωνία Ωστόσο οι επιχειρηματίες δεν πιστεύουν πως κάτι τέτοιο θα φέρει χρήματα στα ταμεία τους.

«Το θέμα αυτή τη στιγμή της κοινωνίας όλης δεν είναι ούτε πότε θα κάνουμε εκπτώσεις, ούτε πότε θα κάνουμε προσφορές , ούτε πότε θα ναι τα καταστήματα ανοιχτά. Τα προβλήματα είναι να έχει ο κόσμος χρήματα να έχει δουλειά για να μπορέσει να υπάρξει ανάπτυξη.» λέει στην κάμερα του Star ο Γιώργος Ανδριανόπουλος, έμπορος.

Οι καταστηματάρχες λοιπόν θα μπορ��ύν να πωλούν τα εμπορεύματα τους σε μειωμένες τιμές όλο το χρόνο ενώ οι τακτικές περίοδοι εκπτώσεων το χειμώνα και το καλοκαίρι παραμένουν ως έχουν. Το ίδιο και τα δεκαήμερα προσφορών Μαΐου και Νοεμβρίου.

Εν τω μεταξύ, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες ανησυχούν ότι ο ανταγωνισμός στις τιμές που θα φέρει αυτή η ρύθμιση μόνο τις μεγάλες εμπορικές αλυσίδες μπορεί να ωφελήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top