Bροχές παραμονές Δεκαπενταύγουστου- Σε ποιες περιοχές θα λάμπει ο ήλιος

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα

Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τα ίδια φαινόμενα αναμένονται και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Αττική

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αίθριος ο καιρός, ενώ τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους η καταιγίδες στη Μακεδονία κυρίως στα ορεινά.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους η καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία και στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα, τα οποία στις νότιες θαλάσσιες η παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρά, το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Κ��ιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους η καταιγίδες στην ανατολική Πελοπόννησο καθώς και στα υπόλοιπα κυρίως ορεινά.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 36 βαθμούς κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Κρήτης.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 23 έως 31 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου.