ΒΙΝΤΕΟ: «Συγνώμη αλλά τον… χάιδεψα» λέει ο αστυνομικός στην Κω για το χαστούκι στον μετανάστη

«Ο ίδιος πήγε πιο πέρα και γελούσε»

ΒΙΝΤΕΟ: «Συγνώμη αλλά τον… χάιδεψα» λέει ο αστυνομικός στην Κω για το χαστούκι στον μετανάστη

Συγνώμη από όλους τους αλλοδαπούς ζητάει σε συνέντευξή που έδωσε στον Alpha ο νταής αστυνομικός στην Κω ο οποίος φαίνεται σε βίντεο να χαστουκίζει μετανάστη. Ωστόσο, ο ίδιος υποστηρίζει πως απλά τον… «χάιδεψε!»

«Συγνώμη σε όλους τους αλλοδαπούς, προσπαθούμε να τους εξυπηρετήσουμε. Δεν μας υποστηρίζει κανένας... Προσπαθούμε 10 άτομα αστυνομικοί να εξυπηρετήσουμε 5.000 αλλοδαπούς που είναι αυτή τη στιγμή εδώ πέρα» αναφέρει ο ίδιος και προσθέτει: «Όσο τους μιλάς δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Μας πατήσανε κάτω, με ρίξανε εμένα κάτω. Μετά πήγα και στο νοσοκομείο αφού με βγάλανε τέσσερις ημέρες από την Υπηρεσία. Είναι πρησμένο το χέρι μου, το έδεσε, στον άλλον συνάδελφο του σκίσανε τα πουκάμισα. Δηλαδή τι να κάνουμε; Κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα».

Την ώρα που οι εικόνες ντροπής με τον ίδιο πρωταγωνιστή κάνουν το γύρο του κόσμου εκείνος επιμένει πως «τον απώθησα περισσότερο από ότι τον χαστούκισα. Σε βγάζουν εκτός ορίων! Τώρα το πρωί 10 αστυνομικοί ήταν με τα γκλομπ και τους χτυπάγανε όλους για να φύγουνε από δω. Εγώ τον… χάιδεψα! Το άσχημο είναι ότι νιώθω πολύ προσβεβλημένος. Νιώθεις αγανάκτηση, νιώθεις υποταγή, να προσπαθείς να τους εξυπηρετήσεις, να τους βάλεις σε σειρά για να τους βγάλεις τα χαρτιά τους και να κο��τεύουν να σε φάνε. Και μετά να υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση από την Πολιτεία ή από την Αστυνομία. Κατευθείαν να διατάζουν διαθεσιμότητα. Κι έχω τρία παιδιά, έχω δάνειο στο σπίτι μου. Τι να πω δηλαδή. Ντροπή»

Μάλιστα, προκειμένου να δικαιολογήσει κι άλλο το «χάδι» του στον μετανάστη υποστηρίζει πως «πήγε πιο πέρα ο αλλοδαπός και γελούσε. Αν συνεχιστεί το βίντεο, ο αλλοδαπός είναι πιο πέρα, γελάει και με κοροϊδεύει. Γελάει, μας γελάνε, μας κοροϊδεύουν.»

Ακούστε όλη την συνέντευξη στο ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top