Αποκλειστικό: Απίστευτο τροχαίο στον κόμβο της Μεταμόρφωσης

Παραμένει άφαντος ο οδηγός του αυτοκινήτου

Αποκλειστικό: Απίστευτο τροχαίο στον κόμβο της Μεταμόρφωσης

​Από πραγματικό θαύμα σώθηκε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου το οποίο ξέφυγε από το δρόμο, ανετράπη και ακινητοποιήθηκε όρθιο στον κορμό ενός δένδρου.

Το απίστευτο τροχαίο ατύχημα έγινε στις 11 το πρωί της Τρίτης, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων οδηγών που κινούνταν εκείνη τη στιγμή στην εθνική οδό. Το αυτοκίνητο με ταχύτητα ξέφυγε από το δρόμο, προσέκρουσε στις προστατευτικές μεταλλικές μπάρες, έκανε μια θεαματική στροφή στον αέρα και προσγειώθηκε όρθιο στον κορμό ενός δέντρου.

Eνημερώθηκε η τροχαία, το ΕΚΑΒ αλλά και η ειδική ομάδα διάσωσης της πυροσβεστικής καθώς ο οδηγός ήταν εγκλωβισμένος στα συντρίμμια. Όταν όμως οι διασώστες έφτασαν στον τόπο του ατυχήματος ο οδηγός είχε εξαφανιστεί.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν είχε παραλάβει κανέναν τραυματία, ούτε υπήρχε μαρτυρία που να ενημέρωνε την αστυνομία ότι ο τραυματισμένος οδηγός είχε μεταφερθεί με ιδιωτικό αυτοκίνητο σε κάποιο νοσοκομείο.

Η υπόθεση πήρε διαστάσεις θρίλερ καθώς παρά τις πολύωρες έρευνες της αστυνομίας, στα νοσοκομεία δεν εντοπίστηκε κανένας τραυματίας από τροχαίο ατύχημα.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν ακόμη και την περίπτωση να είχε κλαπεί το αυτοκίνητο όμως ούτε αυτό είχε γίνει. Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε με γερανό ενώ ο οδηγός αναζητείται πλέον με βάση την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top