Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το έγκλημα στην Πάτρα: Σύρθηκε αιμόφυρτος ο γιος του!

Για να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες – Οικοδόμος ο δράστης - Πρ.δημοσίευση: 10.55

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το έγκλημα στην Πάτρα: Σύρθηκε αιμόφυρτος ο γιος του!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάτρα, όταν 60χρονος σκότωσε τη σύζυγό του με μαχαίρι μπροστά στον γιο του!

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα νωρίς τα ξημερώματα Κυριακής στην περιοχή Κρύα Ιτεών, με τον θύτη να επιτίθεται μετά από διαπληκτισμό στην 57χρονη σύζυγό του με το μαχαίρι. Αφού την σκότωσε με πολλές μαχαιριές στο θώρακα και τα πλευρά, στη συνέχεια επιτέθηκε και στον 30χρονο γιο του, ο οποίος ήταν μπροστά όταν ο πατέρας του δολοφονούσε τη μητέρα.

Γείτονες άκουσαν τα ουρλιαχτά και βγαίνοντας στο δρόμο είδαν τον 30χρονο να έχει συρθεί αιμόφυρτος και να εκλιπαρεί για βοήθεια!

11872938_10206839258438096_6569166_n.jpg
Ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία, η οποία έφθασε στο σημείο του εγκλήματος αλλά ο δράστης είχε ήδη αποχωρήσει.

Εντοπίστηκε μετά από λίγη ώρα αργότερα στην είσοδο του Νέου Λιμένα Πατρών.

Οικοδόμος ο δράστης - Έδερνε τη γυναίκα του

Σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr ο δράστης είναι οικοδόμος στο επάγγελμα, ενώ η σύζυγός του την οποία κατηγορείται πως μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, εργαζόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Το ζευγάρι αυτό πάντα αντιμετώπιζε προβλήματα, καθώς η άτυχη γυναίκα πολλές φορές εμφανιζόταν στην εργασία της με μώλωπες και ήταν κοινό μυστικό πως ο σύζυγός της τη χτυπούσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν της τοπικές αρχές.

* H φωτογραφία είναι από το tempo24.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top