Ρόδος: Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο μπάρμπαν για το βιασμό της 17χρονης

Τον είχε καταγγείλει η ανήλικη

Ρόδος: Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο μπάρμπαν για το βιασμό της 17χρονης

​Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, ο 28χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αλλοδαπής τουρίστριας από τη Νορβηγία. Όπως είναι γνωστό σε βάρος του 28χρονου αλλοδαπού Αλβανικής καταγωγής έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί η κατάθεση της 17χρονης Νορβηγίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα – όπως η ίδια καταγγέλλει- σημειώθηκαν τα ξημερώματα της 4ης Αυγούστου 2015 στη πυλωτή πολυκατοικίας που βρίσκεται σε κοντινό σημείο με το μπαρ όπου εργάζεται ο 28χρονος, όπου και φέρεται να την εξανάγκασε σε συνουσία.

Βάση των ίδιων πληροφοριών ο 28χρονος που από την αρχή δηλώνει αθώος, επεσήμανε μεταξύ άλλων στην ανακρίτρια Ρόδου πως όχι μόνο δεν έχει κάνει τα όσα κατηγορείται, αλλά και ουδέποτε στο παρελθόν έχει απασχολήσει για τον οποιονδήποτε λόγο τις διωκτικές αρχές. Ο ίδιος είπε πως εργάζεται ως υδραυλικός και προκειμένου να ενισχύσει το εισόδημα του απασχολείται και στο συγκεκριμένο μπαρ.

Σε ότι αφορά το περιστατικό ο 28χρονος παραδέχτηκε ότι έκανε έρωτα με την 17χρονη κοπέλα η οποία πήγε στο κατάστημα που εργάζεται με φίλες της, όμως όλα έγιναν με την θέλησή της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top