Γρίφος για γερούς λύτες το διπλό φονικό στις Σέρρες: Εμπλοκή συγγενικού προσώπου;

Νεκροί με δεκάδες μαχαιριές πατέρας και γιος

Γρίφος για γερούς λύτες το διπλό φονικό στις Σέρρες: Εμπλοκή συγγενικού προσώπου;

​Δεν έχει καθαρίσει για τους αστυνομικούς το τοπίο σχετικά με το έγκλημα που συγκλόνισε τις Σέρρες…

Το επικρατέστερο σενάριο φαίνεται πως είναι αυτό της οικογενειακής τραγωδίας, ο 72χρονος πατέρας (συνταξιούχος φαρμακοποιός) μάλωσε πολύ άσχημα με τον 27χρονο γιο του και αυτό οδήγησε στο να αλληλοσκοτωθούν.

Κάτι που θα μπορούσε να σταθεί και λόγω των μαρτυριών των γειτόνων πως αργά το βράδυ της Τρίτης που έγινε το φονικό, ακουγόντουσαν φωνές και ουρλιαχτά! Εντύπωση, πάντως, προκαλεί η μανία με την οποία έγινε το διπλό φονικό, καθώς ο ένας από τους δύο έφερε 27 μαχαιριές κι ο άλλος 31.

Τα τραύματα εντοπίζονται στο λαιμό, το θώρακα και τα άκρα. Μάλιστα, στα άκρα βρέθηκαν αμυντικά τραύματα που εκτιμάται ότι υποδηλώνουν πάλη μεταξύ τους.

Αυτό, ωστόσο, που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι πως αν και εντοπίστηκαν τα μαχαίρια, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για το φονικό… αυτά ήταν καθαρά- χωρίς αίματα. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και κάποιο συγγενικό πρόσωπο, το οποίο έπλυνε τα μαχαίρια, ώστε να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες.

Τα δύο μαχαίρια έχουν ήδη σταλεί στην Αθήνα, προκειμένου να εξεταστούν από τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου να υπάρξει πρόοδος στις έρευνες. Άλλωστε μέχρι στιγμής, κανένα συγγενικό πρόσωπο δεν «ανοίγει το στόμα του» για το ποιος και γιατί έκρυψε και έπλυνε τα μαχαίρια από το χώρο του εγκλήματος.

Η κόρη και αδελφή των θυμάτων φέρεται να είπε στην αστυνομία πως πριν ακόμη φτάσει το ΕΚΑΒ στο χώρο του εγκλήματος, στο σπίτι είχε μπει η σύντροφος του πατέρα της αλλά και συγγενείς της οικογένειας που μένουν σε διπλανά σπίτια.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Ήταν Τρίτη, λίγο μετά τις 21:00 όταν οι γείτονες της οδού Ίωνος Δραγούμη, άκουσαν τα ουρλιαχτά της 28χρονης φαρμακοποιού. Εκείνη μπήκε μέσα στο σπίτι και είδε τα άψυχα κορμιά του πατέρα και του αδελφού της μέσα σε λίμνες αίματος.

Η σορός του πατέρα ήταν στο πάτωμα της σαλονατρεπαζεραίας, ενώ του γιου σε απόσταση λίγων μέτρων, στην κεντρική είσοδο του διαμερίσματος.

Στα σπαρακτικά ουρλιαχτά της νεαρής κοπέλας, οι γείτονες έτρεξαν κοντά της, συνειδητοποιώντας ότι αυτή τη φορά οι δυνατές φωνές που άκουγαν από τη διώροφη μονοκατοικία αποτελούσαν κακό οιωνό.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως οι Αρχές οι οποίες ερευνούν τα αίτια του διπλού φονικού.

Δείτε τα όσα υποστήριξε ο Ιατροδικαστής της υπόθεσης

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top