Στην φυλακή η "σατανική χήρα" της Αργολίδας, στο χώμα ο καπετάνιος-Αναλυτικό ρεπορτάζ

Κρίθηκε προφυλακιστέα με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Στην φυλακή η "σατανική χήρα" της Αργολίδας, στο χώμα ο καπετάνιος-Αναλυτικό ρεπορτάζ

​Προφυλακιστέα κρίθηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η χήρα του δολοφονημένου καπετάνιου στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Η 38χρονη στην απολογία της στον ανακριτή Ναυπλίου που κράτησε κοντά 2 ώρες, υποστήριξε ότι, «δεν ήξερε τίποτα για το φόνο».

Η ίδια πήρε πίσω, όλα όσα ομολόγησε στην Ασφάλεια Ναυπλίου παρουσία του εισαγγελέα της περιοχής σε συνεργασία με ανώτερους αξιωματικούς της Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Όπως είπε, δεν βρέθηκε καν στον τόπο του εγκλήματος το μοιραίο εκείνο μεσημέρι.

Η ομολογία της, ισχυρίστηκε ότι ήταν προϊόν πίεσης που της ασκήθηκε κατά την πολύωρη ανάκρισή της.

Ο δικηγόρος που είχε αναλάβει αρχικά την υπεράσπιση της διαφώνησε μαζί της και αποχώρησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άποψη του ήταν ότι από τη στιγμή που ομολόγησε θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη για το έγκλημα της για να έχει καλύτερη αντιμετώπιση. Κάτι που η ίδια αρνήθηκε.

Οι δυο δικηγόροι που ανέλαβαν τελικά την υπεράσπιση της, δέχονται τα όσα ισχυρίζεται για την πίεση, που της ασκήθηκε. Αφήνουν να εννοηθεί ότι υπάρχει φυσικός αυτουργός ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, όπου βρέθηκε δολοφονημένος ο καπετάνιος Θανάσης Λάμπρου. Οι δικηγόροι αναφέρουν ότι στο χέρι του εντοπίστηκαν ίχνη πυρίτιδας, γεγονός που δικαιολογείται, σύμφωνα με τις αρχές, λόγω του επαγγέλματος του, που είναι μηχανουργός.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, όταν αντίκρισε ετοιμοθάνατο το φίλο του να σοκαρίστηκε, να μετακίνησε το όπλο, που ήταν δικό του και στη συνέχεια να πέταξε τις υπόλοιπες σφαίρες, που είχε στο συρτάρι του για να μην μπλέξει.

Νωρίτερα, πάντως ο πατέρας του άτυχου 42χρονου κ��πετάνιου, που βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου δήλωσε, πως «αν η 38χρονη δεν πάει ισόβια, θα την καθαρίσω εγώ».

Δείτε επίσης:

Βίντεο: Σε άθλια κατάσταση η «σατανική» χήρα- Της φώναζαν «φόνισσα να σαπίσεις στην φυλακή»

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Έβρισαν και γιούχαραν τη «σατανική χήρα» του καπετάνιου στο δικαστήριο

«Η διαβολική χήρα είχε μαχαιρώσει τον καπετάνιο πριν το έγκλημα»-Κόπηκε με κονσέρβα, έλεγε αυτή

Η «σατανική χήρα» της Αργολίδας:Φορούσε ταυτότητα με το όνομα του άντρα της για να έχει δύναμη!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top