Στην Κρήτη παγκοσμίου φήμης αστροναύτης- Δοκίμασε τοπικά κρασιά

Πριν από ένα μήνα περίπου επέστρεψε από το διάστημα

Στην Κρήτη παγκοσμίου φήμης αστροναύτης- Δοκίμασε τοπικά κρασιά

​Κάτι παραπάνω από 30 μέρες πέρασαν από την επιστροφή του Άντον Σκαπλέροβ στη Γη από το διάστημα και ο Ρώσος αστροναύτης ξεκίνησε τα ταξίδια.

A-lVbgaZ.jpg
Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κρήτη, όπου δοκίμασε τα κρητικά κρασιά. Ο Ρώσος κοσμοναύτης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κρασιά από την Σητεία μέχρι και τα Χανιά.

Ιδιαίτερη εντύπωση του έκαναν οι τοπικές ποικιλίες της Κρήτης με τις «δύσκολες» μεν, ως προς την προφορά ονομασίες, αλλά πολύ ιδιαίτερες στην γεύση.

ImageHandler.jpg
Έχοντας και ο ίδιος αρκετές γνώσεις πάνω στο κρασί, οι παρατηρήσεις του ήταν στοχευμένες και η επαφή του με το κρητικό κρασί ήταν μια εμπειρία, η οποία φάνηκε να του αρέσει πολύ.

Μαζί του στο ελληνικό νησί είναι η οικογένεια του, οι δύο του γιατροί, ο φυσικοθεραπευτής του και ο Θανάσης Αυγερινός ο οποίος είναι ανταποκριτής ελληνικών ΜΜΕ στη Μόσχα.

680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive.s3.amazonaws.com262898wines_of_crete_-_rosos_kosmonautis_678_382_s.jpg.jpg
Ο Δήμος Χερσονήσου έχει αναλάβει την φιλοξενία και την ξενάγησή του στο νησί, διοργανώνοντας δράσεις και εκδηλώσεις που βασίζονται στην κρητική παράδοση και φιλοξενία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top