ΝΕΕΣ έρευνες στην Ελλάδα για τον Μπεν- Ανακρίθηκε οικογένεια που σχετίζεται με την εξαφάνιση

Ο μικρούλης χάθηκε ενώ έκανε με τους γονείς του διακοπές στην Κω

ΝΕΕΣ έρευνες στην Ελλάδα για τον Μπεν- Ανακρίθηκε οικογένεια που σχετίζεται με την εξαφάνιση

​Στη χώρα μας θα επιστρέψει το επόμενο διάστημα η αστυνομία της Σκωτίας για να κάνει νέες έρευνες σχετικά με την υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μπεν.

Σύμφωνα με τον Independent, οι ερευνητές έχουν συγκεντρώσει στοιχεία για ανθρώπους που πιθανότατα γνωρίζουν τι συνέβη…

210413161410_0267.jpg
Ο διοικητής της αστυνομίας του Νότιου Γιορκσάιρ, Τζον Κάζινς, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα και έπειτα από 24 χρόνια από την εξαφάνιση του Μπεν Νίνταμ, επιβεβαίωσε πως υπάρχουν αρκετά ακόμα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.

«Θα υπάρξουν περαιτέρω επισκέψεις στην Ελλάδα για να μιλήσουμε με ανθρώπους, οι οποίοι πιστεύω ότι είναι σημαντικοί και έχουν γνώση όσων συνέβησαν».

mpen.jpg
Μάλιστα, η αστυνομία δήλωσε ότι ανέκρινε μια οικογένεια Ρομά, που όπως όλα δείχνουν εμπλέκεται με την εξαφάνιση του μικρού Μπεν.

«Αναγνωρίστηκαν έπειτα από 20 χρόνια από αρκετούς ανθρώπους ως οι υπεύθυνοι για την εξαφάνιση του Μπεν. Πρέπει να βρούμε την αλήθεια ώστε να διαπιστώσουμε αν είχαν οποιαδήποτε εμπλοκή (στην υπόθεση). Διασταυρώσαμε τις πληροφορίες που είχαμε και μας έδωσαν τη δική τους εκδοχή. Είναι η πρώτη φορά που έγινε αυτό».

mikros-ben-exafanisi-6-570.jpg
Να σας υπενθυμίσουμε πως ο μικρός Μπεν γεννήθηκε πριν 26 χρόνια και εξαφανίστηκε ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά του στην Κω.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top