Υποχωρούν οι άνεμοι: Μέχρι και τους 35 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει το θερμόμετρο!

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Υποχωρούν οι άνεμοι: Μέχρι και τους 35 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει το θερμόμετρο!

​Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο θα πυκνώσουν δίνοντας σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά, θα έχουμε σήμερα!

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 33 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 22 έως 35 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στις Κυκλάδες και στις βόρειες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα επικρατήσουν μέτριοι δυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Στην Αττική

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στο Νότιο Ευβοϊκό βορειοανατολικοί με ίδιες εντάσεις.

Στην Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στ��υς 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top