Νεκρός στην Ρόδο-Σε εξέλιξη η φωτιά και στην Ηλεία

Ύπό μερικό έλεγχο οι φωτιές σε Μαγούλα, Σαμοθράκη και Κυλλήνη

Νεκρός στην Ρόδο-Σε εξέλιξη η φωτιά και στην Ηλεία

Ένας 74χρονος έχασε τη ζωή του νωρίς το πρωί, στην περιοχή των Κολυμπίων όταν το ξύλινο παράπηγμα στο οποίο διέμενε , πήρε φωτιά με αποτέλεσμα ο άτυχος ηλικωμένος να καεί ζωντανός! Να σημειωθεί ότι το τραγικό συμβάν δεν συνδέεται με την φωτιά που είναι σε εξέλιξη και κατακαίει δασική περιοχή ανάμεσα σε Λάερμα και Απόλλωνα.

Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 9:30 σήμερα το πρωί κοντά στο Δραγώγι του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Ηλείας, σε δύσβατη αγροτοδασική έκταση.

Έντονος είναι ο φόβος των αναζωπυρώσεων, καθώς ο άνεμος λειτουργεί ανασταλτικά στις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων. Ωστόσο, χάρη στον έγκαιρο συντονισμό απετράπη ο κίνδυνος για τα σπίτια του οικισμού Μποϊκά. Όπως αναφέρει το patrisnews, η πυρκαγιά πλέον έχει αλλάξει φορά και κατευθύνεται προς τα χωριά του δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας (Περιβόλια, Στόμιο, κ.ά.)

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε αργά το μεσημέρι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 10.57 το πρωί στη Μαγούλα Αττικής. Στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 17 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα με 19 άνδρες. Από αέρος επιχειρούν δύο αεροσκάφη.

Υπό έλεγχο έχει επίσης τεθεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Σαμοθράκη.

Την ίδια ώρα, υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί το πύρινο μέτωπο στο Κάστρο στην Κυλλήνη, το οποίο είχε εκδηλωθεί το απόγευμα της Τετάρτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΦΩΤΟ: ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ η φωτιά στην Εύβοια- Πλησιάζει κατοικημένη περιοχή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top