Δεν θα κλείσουν οι σταθμοί Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο του μετρό

Στις 19:30 συγκεντρώσεις στο κέντρο από ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ

​Με νεώτερη απόφαση της αστυνομίας, δεν θα κλείσουν τελικά στις 18.00 οι σταθμοί ��ύνταγμα και Πανεπιστήμιο του μετρό.

Υπενθυμίζεται ότι συλλαλητήριο κατά της ψήφισης του δεύτερου νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα διοργανώνει στις 19.30 η ΑΔΕΔΥ. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή.

ύμφωνα με ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής, αιτήματα της ΑΔΕΔΥ είναι η «ανατροπή του νέου βάρβαρου μνημονίου και όλων των μνημονιακών πολιτικών, η μη αναγνώριση και διαγραφή του χρέους και η προάσπιση της λαϊκής κυριαρχίας, ανεξαρτησίας και δημοκρατίας».ύμφωνα με ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής, αιτήματα της ΑΔΕΔΥ είναι η «ανατροπή του νέου βάρβαρου μνημονίου και όλων των μνημονιακών πολιτικών, η μη αναγνώριση και διαγραφή του χρέους και η προάσπιση της λαϊκής κυριαρχίας, ανεξαρτησίας και δημοκρατίας».

Συλλαλητήριο στην Ομόνοια, «ενάντια στο δεύτερο πακέτο μέτρων στο πλαίσιο του τρίτου μνημονίου πραγματοποιεί την ίδια ώρα (19:30) το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ). Ανάλογα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ έχουν προγραμματισθεί και σε 40 πόλεις της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top