Υποχωρεί η ζέστη, αλλά ο κίνδυνος για φωτιές παραμένει!

Τι καιρό θα έχει σήμερα, Τετάρτη

Υποχωρεί η ζέστη, αλλά ο κίνδυνος για φωτιές παραμένει!

​Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές τις θερμές ώρες της ημέρας στα βορειοδυτικά θα έχουμε σήμερα, Τετάρτη. Παράλληλα, υψηλός παραμένει ο κίνδυνος για πυρκαγιές σε αρκετές περιοχές της χώρας!

Κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι, που τοπικά θα φτάνουν και τα 7 μποφόρ, ενώ πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες θα κάνουν την εμφάνισή τους στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 22 μέχρι 36 στην κεντρική Ελλάδα, από 25 έως 37 στη δυτική Ελλάδα, από 25 έως 35 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 31 στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Στο μεταξύ, προειδοποίηση για πολύ υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς εξέδωσε για την Τετάρτη η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, η κατηγορία κινδύνου 4 ισχύει για Αττικ��, Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα, Λέσβο, Λήμνο, Κυκλάδες, Αργολίδα, Κορινθία, Αρκαδία, Λακωνία, Αχαΐα, Ηλεία και Ζάκυνθο.

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για σήμερα, Τετάρτη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top