Το απανθρακωμένο πτώμα στον Υμηττό ανήκει στον 47χρονο αγνοούμενο αρχιφύλακα

Πιθανότατα παγιδεύτηκε μέσα στις φλόγες - πρώτη ανάρτηση 18/07/2015 22:58

Το απανθρακωμένο πτώμα στον Υμηττό ανήκει στον 47χρονο αγνοούμενο αρχιφύλακα

​Στον 47χρονο αστυνομικό που αγνοείτο από το μεσημέρι της Παρασκευής ανήκει η απανθρακωμένη σορός που βρέθηκε στο καμμένο δάσος του Υμηττού.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, τον άτυχο άντρα αναγνώρισε η αδελφή του από ένα ρολόι που φορούσε στο χέρι του, το οποίο δεν είχε καεί.

Για τον άτυχο άνδρα είχε μιλήσει και νωρίτερα στο Mega ο Επιτελάρχης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Στέφανος Σπανέας. Ο 47χρονος αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να παγιδεύτηκε στις φλόγες κατά τη μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαψε τον Υμηττό την Παρασκευή, και στην προσπάθειά του να σωθεί ανέβηκε περίπου 100 έως 200 μέτρα στο βουνό. Ομως, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μανία της φωτιάς και κάηκε ζωντανός.

Ο κ. Σπανέας στην ερώτηση αν τελικά πέθανε από αναθυμιάσεις ή κάηκε, απάντησε πως από τα μέχρι στιγμής στοιχεία παγιδεύτηκε μέσα στις φλόγες, ωστόσο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έχει αναλάβει την προανάκριση περιμένει το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Σημειώνεται ότι ο 47χρονος αγνοείτο από τη μία το μεσημέρι της Παρασκευής που επικοινώνησε με τη σύζυγό του. Υπηρετούσε στις παιδικές εξοχές της ΕΛ.ΑΣ. και βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Ο άνδρας συνήθιζε να κάνει καθημερινά πεζοπορία στην περιοχή, αλλά το κινητό του είναι απενεργοποιημένο, ενώ το αυτοκίνητό του βρέ��ηκε κλειδωμένο στην Ηλιούπολη όπου συνήθιζε να το αφήνει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top