Τούμπα Θεσσαλονίκης: Οδηγός φορτηγού παρέσυρε και τραυμάτισε 57χρονη!

Πήρε αμπάριζα τρεις πάγκους σε τοπικό πανηγύρι

Τούμπα Θεσσαλονίκης: Οδηγός φορτηγού παρέσυρε και τραυμάτισε 57χρονη!

Ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, όταν οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε 57χρονη γυναίκα.

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας.

Το μικρό φορτηγό κινούνταν με ταχύτητα μεγαλύτερη του επιτρεπόμενου ορίου (πάνω από 60 χλμ), και κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του. Στο πέρασμα του παρέσυρε τρεις πάγκους από τοπικό πανηγύρι. Ο τελευταίος πάγκος στη σειρά διαλύθηκε εντελώς και καταπλάκωσε μία 57χρονη γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Εκεί διαπιστώθηκε πως η γυναίκα έφερε μόνο θλαστικά τραύματα.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του οχήματος σταμάτησε αρχικά για να δει τι συνέβη, ενώ στην συνέχεια έδωσε το όνομά του και τις πινακίδες του αυτοκινήτου και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Παρόλα αυτά η αστυνομία δεν έχει μπορέσει μέχρι στιγμής να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του και γι’ αυτό δεν έχει εντοπιστεί.

Εντωμεταξύ, οι μικροπωλητές ζητούν να αναλάβει της ευθύνες του ο δήμος, καθώς όπως τονίζουν, θα έπρεπε να απαγορεύσει την διέλευση οχημάτων από περιοχές που υπάρχουν σε εξέλιξη λαϊκές αγορές ή πανηγύρια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top