Σήμερα και η ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα- Πανελλαδική απεργία την Τετάρτη ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ ΟΤΑ

Συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί φορείς κατά του «νέου Μνημονίου»

Σήμερα και η ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα- Πανελλαδική απεργία την Τετάρτη ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ ΟΤΑ
​Στις επτά το απόγευμα η ΑΔΕΔΥ, μαζί με άλλους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς διοργανώνουν συ��κέντρωση στο Σύνταγμα αντιδρώντας στα μέτρα που φέρνει η νέα συμφωνία και αύριο θα προχωρήσουν σε καταλήψεις δημόσιων κτιρίων.
Την Τετάρτη, ημέρα που θα ψηφιστεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η συμφωνία, η ΑΔΕΔΥ, η ΠΟΕ ΟΤΑ και οι φαρμακοποιοί προκήρυξαν 24ωρη Πανελλαδική απεργία.
Μάλιστα σε ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ, αναφέρεται πως «λίγες μόνο ημέρες μετά το δημοψήφισμα όπου το 62% των Ελλήνων ψήφισε όχι στα νέα μέτρα, διαπιστώνουμε πως το δημοψήφισμα ήταν σαν να μην έγινε ποτέ».
Σημειώνεται ότι και οι φαρμακοποιοί αντιδρούν στα νέα μέτρα όσον αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και την απελευθέρωση των σημείων διάθεσης των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Την Τετάρτη οι φαρμακοποιοί θα προχωρήσουν σε γενική συνέλευση για να αποφασίσουν περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους.
Όπως σας γράψαμε νωρίτερα στο star.gr και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ οργάνωσε σήμερα στις 7 το απόγευμα, διαδήλωση στο Σύνταγμα, ενάντια στο «νέο Μνημόνιο».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top