Ηλιοφάνεια , ζέστη και… μελτέμια σήμερα!

Τι καιρό θα κάνει ανά περιοχή

Ηλιοφάνεια , ζέστη και… μελτέμια σήμερα!

​Καλοκαίρι με μελτέμια έχει σήμερα το «μενού» του καιρού, ενώ λίγες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν το απόγευμα στα ορεινά ηπειρωτικά.

Εκτός από τη ζέστη, χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι και οι ενισχυμένοι βοριάδες, που θα φτάσουν ακόμα και τα 7 μποφόρ στο κεντρικό Αιγαίο.

Αναλυτικά, ο καιρός ανά περιοχή:

Αττική: γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 μέχρι 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 μέχρι 33 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 μέχρι 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 μέχρι 34 βαθμούς Κελσίου και τοπικά στα ηπειρωτικά 35 βαθμούς. Στην Ήπειρο κατά τόπους η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: γενικά αίθριος καιρός, με ανέμους μεταβλητούς 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά βόρειοι 5 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 μέχρι 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 μέχρι 28 βαθμούς Κελσίου και στην Νότια Κρήτη έως 31 βαθμούς.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: αίθριος καιρό. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 μέχρι 31 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για σήμερα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top