Αίμα και πανδαιμόνιο σε Beach Bar: Νεαρός πήγε να βοηθήσει τους φίλους του και τον σκότωσαν!

Χαμός με τρεις τραυματίες σε γνωστό μαγαζί της Χαλκιδικής - Συνελήφθη ο δράστης - Πρ. δημοσίευση: 13.28

Αίμα και πανδαιμόνιο σε Beach Bar: Νεαρός πήγε να βοηθήσει τους φίλους του και τον σκότωσαν!

​Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής με ένα φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε beach bar στην Ποτίδαια, με θύμα ένα νέο άνθρωπο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 3 τα ξημερώματα, όταν τρεις Έλληνες (δύο 20χρονοι και ένας 28χρονος) διαπληκτίστηκαν με έναν 29χρονο Γεωργιανό. Η παρέα των τριών νεαρών κάλεσε άλλα έξι άτομα, που έφθασαν στο beach bar και ο καυγάς συνεχίστηκε μπροστά στους θαμώνες.

Ο Γεωργιανός, έφυγε για λίγο από το μαγαζί και επέστρεψε με πιστόλι. Στη συνέχεια άνοιξε πυρ και σκότωσε έναν 34χρονο από την παρέα των έξι που είχαν σπεύσει για βοήθεια.

Από τα πυρά τραυματίστηκαν τρία άτομα, ένας 28χρονος, ένας 39χρονος αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας και ο 44χρονος υπεύθυνος του καταστήματος.

Όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί στο κατάστημα επικράτησε πανδαιμόνιο.

Ο αστυνομικός, ο οποίος είναι αδελφός του θύματος, νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου χειρουργήθηκε και έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ο 28χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείου του Πολύγυρου Χαλκιδικής και ο 44χρονος υπεύθυνος του νυχτερινού μαγαζιού τραυματίστηκε ελαφρότερα.

Ο δράστης για τη φονική συμπλοκή συνελήφθη από τις αρχές μετά το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υπόθεση ληστείας στην Καλαμαριά.

Τις έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Μουδανιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top