ΠΡΟΣΟΧΗ: ​Τα Παιδικά Χωριά SOS δεν έχουν καμία σχέση με το Σύλλογο «Αγώνας για το παιδί»

Καλούν τους πολίτες να μην ανταποκρίνονται στον έρανο

ΠΡΟΣΟΧΗ: ​Τα Παιδικά Χωριά SOS δεν έχουν καμία σχέση με το Σύλλογο «Αγώνας για το παιδί»
​Τα Παιδικά Χωριά SOS δηλώνουν ότι ουδέποτε έχουν εξουσιοδοτήσει ή έχουν σχέση με έναν έρανο που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα ο Σύλλογος «Αγώνας για το Παιδί».
Σε ανακοίνωσή των Παιδικών Χωριών SOS ξεκαθαρίζεται ότι: "Ο συγκεκριμένος Σύλλογος είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με νόμιμη έδρα, όπως φαίνεται στις αποδείξεις πώλησης που εκδίδει, την οδό Εγνατίας 30, στη Θεσσαλονίκη και προβάλλει προς τους συνανθρώπους μας ότι διενεργεί έρανο για τα Παιδικά Χωριά SOS, τη Φλόγα, το Χαμόγελο του Παιδιού και άλλους φορείς. Το ύψος των χρημάτων που συγκεντρώνει ο Σύλλογος «Αγώνας για το Παιδί» δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ούτε και σε ποιους τα διανέμει. Ο Σύλλογος αυτός έχει καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό των Παιδικών Χωριών SOS 200,00 Ευρώ, πράγμα το οποίο φαίνεται ότι κάνει και στα άλλα Σωματεία, για να δικαιολογεί το σύνολο των ενεργειών του".
Στην ίδια ανακοίνωση, τα Παιδικά Χωριά SOS καλούν τους πολίτες να μην ανταποκρίνονται σε εράνους που διενεργούν τρίτοι προς όφελος άλλων Σωματείων και Οργανώσεων που έχουν και αυτοτέλεια και νομική υπόσταση.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top