ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ στο Καλλιμάρμαρο υπέρ του «ΝΑΙ»!

ΔΕΙΤΕ φωτορεπορτάζ

ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ στο Καλλιμάρμαρο υπέρ του «ΝΑΙ»!

​Χιλιάδες κόσμου έδωσε το «παρών» στην κεντρική συγκέντρωση υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, στο Καλλιμάρμαρο.

2326458.jpg
Κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης ήταν το «Ενώνουμε τις φωνές μας, κρατάμε τη χώρα ζωντανή. Ναι στην Ελλάδα, Ναι στο Ευρώ» και «Μένουμε Ευρώπη».

2326289.jpg
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί γνωστοί πολιτικοί από κόμματα που στηρίζουν το «ναι», ενώ μεταξύ αυτών που μίλησαν μεταξύ άλλων, ήταν ο Νίκος Αλιάγας, ο Γιώργος Καμίνης και ο Πύρρος Δήμας.

Κρατώντας σημαίες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι υποστηρικτές του «Ναι» συγκεντρώθηκαν μετά από το κάλεσμα που έγινε μέσω διαδικτύου, για τις 19:30 σήμερα στο Καλλιμάρμαρο, για εκείνους που θέλουν να συμμετάσχουν στην αποψινή συγκέντρωση, υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα.

2326285.jpg
«Ενώνουμε τις φωνές μας, κρατάμε τη χώρα ζωντανή. Ναι στην Ελλάδα, Ναι στο Ευρώ» αναφέρεται στη σελίδα στο Facebook του «Μένουμε Ευρώπη».

Τη συγκέντρωση άνοιξε ο παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας με διεθνή καριέρα στη Γαλλία. «Δεν πιστεύω στις συνωμοσίες, δεν πιστεύω ότι οι ηγέτες είναι εναντίον της Ελλάδας, ότι θέλουν να μας αφανίσουν από τον χάρτη απλά αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Είναι λοιπόν ευκαιρία να τους πούμε... Είμαστε Ευρωπαίοι ΝΑΙ !!!»

Ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος δήλωσε:« Τη Δεύτερα θα είμαστε όλοι εδώ και εγώ και εσείς και αυτοί που είναι στο Σύνταγμα. Και ίσως αυτό είναι ένα δείγμα ότι ωριμάζουμε και μπορούμε να κάνουμε δυο συγκεντρώσεις τη ίδια στιγμή και να στέλνουμε διαφορετικό μήνυμα».

Στη συγκέντρωση μίλησε και ο δήμαρχος των Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης οποίος ανέφερε: «Μας σέρνουν να ψηφίσουμε σε ένα δημοψήφισμα κατασκευασμένο χωρίς το χρόνο να ετοιμαστούμε και να συζητήσουμε ψύχραιμα μεταξύ μας. Να απαντήσουμε σε ένα ερώτημα ακαταλαβίστικο. Δεν τόλμησαν ούτε το ερώτημα να θέσουν ξεκάθαρα....Δεν είμαστε εδώ για να διχάσουμε τον λαό είμαστε εδώ για να πούμε ένα «Ναι» που θα απομονώσει τους Καμμένους και τους Κασιδιάριδες.....Τον κύριο Τσίπρα οι Ελληνες δεν τον πιστεύουν γιατί μας μιλάνε για συντάξεις και μισθούς και ξέρουν ότι τον άλλον μήνα δεν θα έχουν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις. Λένε ότι θα κλείσουν τη συμφωνία μέσα σε 48 ώρες τη στιγμή που δεν έχουν συνομιλητές. Σήμερα το πρωί πληροφορηθήκαμε από τον Κύριο Τσακαλώτο ότι το τελεσίγραφο πράγματι υπήρξε αλλά όχι από τους Ευρωπαίους αλλά από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top