ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ στις παράλληλες συγκεντρώσεις υπέρ του ΝΑΙ και του ΟΧΙ-Επεισόδια στο Σύνταγμα

Στο Καλλιμάρμαρο οι μεν, στο Σύνταγμα οι δε-Πρώτη ανάρτηση: 03/07/2015 20:00

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ στις παράλληλες συγκεντρώσεις υπέρ του ΝΑΙ και του ΟΧΙ-Επεισόδια στο Σύνταγμα

Την ίδια ώρα έγιναν οι δύο παράλληλες συγκεντρώσεις υπέρ του «Ναι» και του «Όχι» στο δημοψήφισμα, ενώ μικροεπεισόδια δεν έλειψαν στο Σύνταγμα.

Πλήθος διαδηλωτών υπέρ του «ναι» συγκεντρώθηκε στο Καλλιμάρμαρο. Το ίδιο συνέβη και στο Σύνταγμα, όπου βρέθηκαν οι διαδηλωτές υπέρ του «όχι».

Έξω από το υπουργείο Οικονομικών σημειώθηκαν μικροεπεισόδια, όταν μία ομάδα περίπου 30 αντιεξουσιαστών, επιτέθηκε φραστικά σε Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους.

Αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο σημείο έκαναν χρήση χημικών, κάτι που εξόργισε τους αντιεξουσιαστές και επικράτησε για μερικά λεπτά πανδαιμόνιο. Ένας ξένος φωτογράφος τραυματίστηκε στα πλευρά από πέτρα, ενώ τραυματίας είναι και ένας αστυνομικός των ΜΑΤ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να δώσουν μαζικά το «παρών» στη συγκέντρωση υπέρ του «όχι», όπου παραβρέθηκε και ο πρωθ��πουργός Α. Τσίπρας και απηύθυνε χαιρετισμό.

Οι υποστηρικτικές του «ναι» συγκεντρώθηκαν την ίδια ώρα στο Καλλιμάρμαρο με σύνθημα «Ενώνουμε τις φωνές μας, κρατάμε τη χώρα ζωντανή. Ναι στην Ελλάδα, Ναι στο Ευρώ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top