Τι άλλο θα δούμε; Eνόχλησε τον ΣΥΡΙΖΑ το «ναι» sms - τι απαντά η εταιρεία!

Θα ποινικοποιήσουμε και τις λέξεις;

Τελειωμό φαίνεται πως δεν έχουν τα ευτράπελα ορισμένων, που βλέπουν... προπαγάνδα παντού, ενόψει δημοψηφίσματος: πιο πρόσφατο κρούσμα, ο ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου που καταγγέλλει εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, επειδή χρησιμοποιεί το «ναι» για ενεργοποίηση των υπηρεσιών της!

Όλα άρχισαν όταν η εν λόγω εταιρεία, όπως και οι υπόλοιπες, αποφάσισαν να κάνουν δώρο στους πελάτες τους χρόνο ομιλίας, sms και MB πλοήγησης στο Ίντερνετ λόγω των δραματικών στιγμών που ζούμε. Για την ενεργοποίηση, η εταιρεία ζητά να σταλεί η λέξη «ΝΑΙ» με sms.

CI8Dr6UUMAEgXxp.jpg

«Πρόκειται για α��σχρή προπαγανδιστική καμπάνια που πρέπει να καταγγελθεί», έγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου στο Twitter, εγκαλώντας την εταιρεία, η οποία απάντησε στον ανυπόστατο ισχυρισμό λέγοντας πως ο εν λόγω τρόπος ενεργοποίησης των υπηρεσιών της ισχύει εδώ και χρόνια! Για του λόγου το αληθές, μάλιστα, παρέθεσε και σχετική λίστα, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα…

paradeigmawind.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top