Πρόεδρος ΤΕΕ: Με το «Ναι» διασφαλίζονται οι καταθέσεις και ανοίγουν σταδιακά οι τράπεζες

Έστειλε ανοιχτή επιστολή προς τους μηχανικούς

​Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, παίρνει θέση ξεκάθαρα υπέρ του «ΝΑΙ» και στέλνει ανοιχτή επιστολή προς τους μηχανικούς για το δημοψήφισμα.

Επιχειρηματολογεί αναλυτικά για τους λόγους αυτής της επιλογής:

«Ξέρουμε ότι με το ΝΑΙ θα αποκατασταθεί σταδιακά η κανονικότητα και η ομαλότητα στην αγορά, για να μπορούμε να δουλέψουμε. Με το ΝΑΙ διασφαλίζονται οι καταθέσεις και ανοίγουν σταδιακά οι τράπεζες, ώστε να μπορούμε να λειτουργήσουμε. Με το ΝΑΙ συνεχίζεται η καταβολή μισθών και συντάξεων στους πολίτες, για να αποκτήσει και πάλι ρευστότητα η πραγματική οικονομία. Με το ΝΑΙ δημιουργείται πλαίσιο σταθερότητας για να μπορούν να γίνουν επενδύσεις, από εγχώρια ή διεθνή κεφάλαια. Με το ΝΑΙ διασφαλίζεται η χρηματοδότηση της χώρας και η συνέχιση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, όπως το ΕΣΠΑ και οι αγροτικές επιδοτήσεις, που συνολικά φέρνουν στη χώρα πάνω από 43 δις ευρώ, έως το 2020. Με το ΝΑΙ θα έχουμε σταδιακά συνέχιση των έργων υποδομής όπως δρόμοι, αποχετεύσεις, γέφυρες, πλατείες και έργα αστικής ανάπλασης, δομές κοινωνικής υποστήριξης και τόσα άλλα, για να «τρέξουν» ξανά τα εργοτάξια και οι μελέτες, τα ιδιωτικά και δημόσια έργα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top