ΧΑΜΟΣ και στην Ξάνθη: Καυγάδες, εντάσεις και ταλαιπωρία για τους συνταξιούχους στις τράπεζες

Περιμένουν να πάρουν 120 ευρώ

​Καυγάδες, εντάσεις και απογοήτευση συνθέτουν το σκηνικό στις ουρές που σχηματίστηκαν από συνταξιούχους έξω από τράπεζες και στην Ξάνθη.

xanthi_oures_1.jpg
Σύμφωνα με το thrakitoday.com, οι ηλικιωμένοι συγκεντρώθηκαν έξω από τα συνολικά πέντε υποκαταστήματα που είναι ανοιχτά για το κοινό, λίγο πριν τις 07:00, πιάνοντας θέση μπροστά- μπροστά στις κλειστές πόρτες των τραπεζών. Όσο περνούσε η ώρα οι ουρές έξω από τις τράπεζες μεγάλωναν.

xanthi_oures_4.jpg
Το γεγονός πως οι τράπεζες αποφασίστηκε να εξυπηρετούν αλφαβητικά τους ηλικιωμένους, οι οποίοι δεν είχαν ενημερωθεί σχετικά εξόργισε όσους δεν ήταν στην πρώτη λίστα (από το Α μέχρι και το Ι) και θα έπρεπε να αποχωρήσουν χωρίς χρήματα!

xanthi_oures_7.jpg
Οι συνταξιούχοι άρχισαν να διαμαρτύρονται και κυρίως όσοι ήρθαν από διάφορα χωριά του νομού, περιμένοντας από τα χαράματα για να παραλάβουν το ποσό των 120 ευρώ!

xanthi_oures_8.jpg

Οι τραπεζικοί υπάλληλοι προσπάθησαν να περιορίσουν τις αντιδράσεις των ηλικιωμένων, καθησυχάζοντάς τους, ωστόσο οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα έπεφταν βροχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top