Ουρές συνταξιούχων και λιποθυμίες για 120 ευρώ- Εικόνες ντροπής από τα ξημερώματα

Δείτε πώς θα εξυπηρετείται το κοινό

Λιποθυμίες, εκνευρισμός και αγανάκτηση: από τα ξημερώματα συνωστίζονται έξω από τις τράπεζες χιλιάδες συνταξιούχοι που δεν έχουν κάρτα προκειμένου να εισπράξουν 120 ευρώ για πέντε ημέρες! Πάντως, δεν θα πάρουν τα χρήματα τους όλοι... καθώς πέρα από την τράπεζα Πειραώς και την Eurobank, οι οποίες εξυπηρετούν με σειρά προτεραιότητας, οι υπόλοιπες τηρούν αλφαβητική σειρά!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι συνταξιούχοι που δεν διαθέτουν κάρτα ανάληψης χρημάτων ή χρεωστική κάρτα μπορούν από σήμερα και για τρεις ημέρες να πάνε σε 968 τράπεζες σε όλη την Ελλάδα, όπου θα μπορούν να πάρουν έως 120 ευρώ μετρητά, μόνο μία φορά κατά την διάρκεια της εβδομάδας.

Τόσο στην Αττική, όσο και στην επαρχία, εκτυλίσσονται εικόνες ντροπής, με ηλικιωμένους να συνωστίζονται έξω από τις κλειστές πόρτες και τα ρολά των τραπεζών, προσμένοντας τους υπαλλήλους που θα τους δώσουν το «μαγικό» χαρτάκι προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Μάλιστα, διευθυντής τράπεζας στην Καλλιθέα Αττικής ζήτησε τη βοήθεια της Αστυνομίας για να ανοίξει το κατάστημα!

Κάποιοι συνταξιούχοι χρειάστηκε να… ταξιδέψουν για να μεταβούν στο πιο κοντινό τους κατάστημα, δεν έλειψαν ο εκνευρισμός, η αγανάκτηση και οι λιποθυμίες, ενώ σε κάποιες περιοχές οι άνθρωποι περίμεναν μέσα στη βροχή!

Δείτε στο βίντεο τις εικόνες ντροπής έξω απο τις τράπεζες

- ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ σε ποια καταστήματα μπορούν να εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top