Από ΑΥΡΙΟ μέχρι τις 6 Ιουλίου οι Αθηναίοι θα χρησιμοποιούν δωρεάν τις αστικές συγκοινωνίες

Δωρεάν και η ιατρική περίθαλψη

​Από τις 30 Ιουνίου μέχρι και τις 6 Ιουλίου θα μπορούν οι Αθηναίοι να μετακινούνται δωρεάν στην πόλη, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη.

Ο ίδιος τόνισε ότι λόγω των εξελίξεων και επειδή οι τράπεζες είναι κλειστές, οι πολίτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το μετρό, τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και τον ηλεκτρικό, χωρίς εισιτήριο.

Διαβεβαίωσε επίσης ότι αυτές τις ημέρες δεν θα γίνει καμία διακοπή σύνδεσης σε κινητά και σταθερά τηλέφωνα, ενώ φαίνεται πως μελετάται από το υπουργείο και η κατάργηση των διοδίων για την Κυριακή που θα γίνει το κρίσιμο δημοψήφισμα.

Παράλληλα, ο κύριος Σπί��τζης ανέφερε ότι «για όσους συμπολίτες μας είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ μετά τη λήξη του προηγούμενου μέτρου (δωρεάν μετακίνηση μέχρι τις 6 Ιουλίου) θα δοθεί δωρεάν πρόσβαση στης δημόσιες αστικές συγκοινωνίες».

Να σημειωθεί ότι και οι Ιατρικοί Σύλλογοι Αθήνας και Θεσσαλονίκης έκαναν έκκληση στους γιατρούς να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς δωρεάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top