Κρήτη: Της έδωσαν 2.000 ευρώ για να βγάλει τον γιο τους από τη χώρα

Προσποιήθηκε τη μητέρα του

Κρήτη: Της έδωσαν 2.000 ευρώ για να βγ��λει τον γιο τους από τη χώρα

​Συνελήφθη, το μεσημέρι της Κυριακής, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 26χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα, σε ανήλικο μη νόμιμο υπήκοο Συρίας και πλαστογραφία.

Επιπλέον συνελήφθησαν ακόμη δύο αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας ηλικίας 53 και 41 έτους, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό.

Ειδικότερα, η 26χρονη συνόδευε στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, το ανήλικο αγόρι προσποιούμενη την μητέρα του, κάνοντας χρήση ταξιδιωτικών εγγράφων Αρχών Βουλγαρίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα για τη Γερμανία.

f0aefe79bdf8d175e2ec3d6ce101a19b_L.jpg

Επιπλέον, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν οι γονείς του ανήλικου αγοριού, ένας 53χρονος και μια 41χρονη, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι ο 53χρονος και η 41χρονη είχαν παραδώσει,το πρωί της Κυριακήςτο χρηματικό ποσό των 2.000ευρώ, στην 26χρονη προκειμένου να βγάλει το παιδί από τη χώρα.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top