Ακόμη και ο καιρός «τα’ παιξε» με το δημοψήφισμα: Βροχές μες το κατακαλόκαιρο!

Αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα

Ακόμη και ο καιρός «τα’ παιξε» με το δημοψήφισμα: Βροχές μες το κατακαλόκαιρο!

Μόνο καλοκαίρι δεν θυμίζει ο καιρός, ο οποίος θα παραμείνει άστατος όλο το Σαββατοκύριακο, με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Αναλυτικότερα η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για σήμερα Σάββατο:

Αττική

Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα ορεινά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στην συμπρωτεύουσα. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν τις πρωινές ώρες βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του κ��ιρού στην Μακεδονία και την Θράκη. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ πρόσκαιρα στα δυτικά τις πρωινές ώρες βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Στην Ήπειρο λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες, οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Άστατος καιρός με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά με σποραδικές καταιγίδες στις δυτικές Κυκλάδες και την Κρήτη. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος καιρός και μονό στα βόρεια θα αναπτυχτούν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top