Συγκρίνουν το σωματότυπο της λησταρχίνας του Σωτηρία με της Πόλας Ρούπα

Στο μικροσκόπιο της αντιτρομοκρατικής βίντεο και φωτογραφίες

Συγκρίνουν το σωματότυπο της λησταρχίνας του Σωτηρία με της Πόλας Ρούπα

​Με μαεστρία κάλυψε, όλα τα χαρακτηριστικά της, η ξανθιά λησταρχίνα που άρπαξε από την τράπεζα του νοσοκομείου Σωτήρια, περίπου 125.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί του τμήματος διαρρηκτών και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, βλέπουν ξανά και ξανά τις φωτογραφίες της και τα βίντεο. Θέλουν να τη συγκρίνουν με άλλες γυναίκες που έχουν συμμετοχή σε υποθέσεις στο κοινό έγκλημα ή στην τρομοκρατία. Μέχρι στιγμής όμως η λησταρχίνα, φαίνεται ότι κατάφερε το στόχο της και είναι δύσκολο να αναγνωριστεί.

Τα μεγάλα γυαλιά, η ξανθιά περούκα και τα φαρδιά ρούχα που φορούσε δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στους αστυνομικούς. Αναλυτές της αντιτρομοκρατικής σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησαν να συγκρίνουν το σωματότυπο της ακόμη και με την Πόλα Ρούπα.

Πάντως, γυναίκες έχουν εμφανιστεί σε ένοπλες ληστείες τραπεζών τουλάχιστον τρεις φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Στα μέσα Μαΐου μια γυναίκα που φορούσε, ξανθιά περούκα λήστεψε με συνεργό της υποκατάστημα τράπεζας στην Πεντέλη.

Μια άλλη γυναίκα που είχε εμφανισθεί ως τουρίστρια άρπαξε μαζί με συνεργούς της 500.000 ευρώ τον Ιούλιο του 2012 από υποκατάστημα τράπεζας στης Σπέτσες. Μια ληστεία που σύμφωνα με την αστυνομία φέρεται να είχε εμπλοκή και ο Νίκος Μαζιώτης.

Τον Αύγουστο του 2011 μια άλλη γυναίκα παριστάνοντας την τουρίστρια, άρπαξε σύμφωνα με την αστυνομία μαζί με το Γιώργο Πετρακάκο έναν από τους ληστές του Διστόμου, περίπου 125.οοο ευρώ από τράπεζα που βρίσκεται στο Γαλατά Τριμηνίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top