Οι ελληνικοί φάροι απέκτησαν το δικό τους… ντοκιμαντέρ

Η ταινία παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος

Οι ελληνικοί φάροι απέκτησαν το δικό τους… ντοκιμαντέρ

​Οι ελληνικοί φάροι που αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα σύγχρονα μνημεία της χώρας μας, είναι το θέμα του ντοκιμαντέρ που παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

«Σε αυτό το επάγγελμα με γοητεύει το ότι, ενώ βρίσκομαι στην άκρη του κόσμου και δουλεύω, κάποιοι άνθρωποι περιμένουν με αγωνία και ανυπομονησία πότε θα δουν το φως του φάρου που γι’ αυτούς συμβολίζει την ελπίδα» λέει ο φαροφύλακας, Γιώργος Βατούγιας.

Οι ηρωικοί φαροφύλακες και οι 1309 επανδρωμένοι και μη φάροι που λειτουργούν σήμερα στη χώρα μας, απέκτησαν με την υποστήριξη μεγάλης εταιρίας τεχνολογίας το δικό τους ντοκιμαντέρ.

«Το αφιέρωμα στους ελληνικούς φάρους και στους φαροφύλακες δεν είναι μόνο μια αναφορά στην ελληνική ναυτική παράδοση, είναι ταυτόχρονα φόρος τιμής στους ανώνυμους ήρωες που τους συντηρούν» τόνισε ο President Sony Mobile Region Europe, Αντώνιος Μπαρούνας.

«Είναι χαρά για τον Πειραιά, για την πόλη μας να φιλοξενεί τέτοιου είδους εκδηλώσεις σοβαρών και μεγάλων εταιριών ειδικά όταν έχουν επιλέξει να προωθήσουν το προϊόν τους μέσα από μία λογική των φάρων. Είμαστε μια πόλη λιμάνι, μια πόλη παράκτια, έχουμε και τους δικούς μας φάρους» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μόραλης.

Σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της ταινίας που παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στο Ναυτικό Όμιλο της Ελλάδος στον Πειραιά έπαιξε η υπηρεσία Φάρων του Πολεμικού Ναυτικού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top