Σάμος: Γάλλος τουρίστας απείλησε να σκοτώσει την φώκια που λιαζόταν σε ξαπλώστρα

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με την Αργυρώ

Σάμος: Γάλλος τουρίστας απείλησε να σκοτώσει την φώκια που λιαζόταν σε ξαπλώστρα

​To γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες μία εκπληκτική φωτογραφία που δείχνει μία νεαρή φώκια ηλικίας δύο ετών να κάνει ηλιοθεραπεία σε ξαπλώστρα, στην παραλία της Γάγκου στο Βαθύ της Σάμου.

Φαίνεται πως η Αργυρώ, όπως ονομάζεται η φώκια, θέλησε να μιμηθεί τους λουόμενους. Την εν λόγω φωτογραφία, τράβηξε η κυρία Αθηνά Τσερέπα.

Όπως όμως αποκαλύπτει σήμερα η ίδια, την ώρα που φωτογράφιζε την Αργυρώ άκουσε Γάλλο τουρίστα, που βρισκόταν στην ακτή και κοντά σε αυτή την υπέροχη μεσογειακή φώκια να λέει ότι αυτό το πλάσμα αποτελεί πρόβλημα και θα ήταν τέλεια φώκια αν ήταν νεκρή, αν κάποιος την πυροβολούσε!

Η κα Τσερέπα είπε στον τουρίστα ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για τα λόγια του, να σέβεται τον τόπο τον οποίο έχει επισκεφτεί - καθώς και ζώα του - και πως αν συμβεί κάτι στην Αργυρώ θα είναι ο πρώτος ύποπτος.

«Η συμπεριφορά του ευρωπαίου τουρίστα με εξέπληξε και από τα λόγια του συγκεκριμένου ανθρώπου αποδεικνύεται η έλλειψη παιδείας και γνώσεων για την αξία των άγριων ζώων. Πρώτη φορά άκουσα να απειλούν την Αργυρώ κατά κύριο λόγο όλοι την λατρεύουν» επισήμανε η κα Τσερέπα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top