Γιάννης Μπουτάρης: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν ξέρει τι θα πει μεροκάματο»

Επίθεση του δήμαρχου Θεσσαλονίκης κατά του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης

Γιάννης Μπουτάρης: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν ξέρει τι θα πει μεροκάματο»

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Γιάννης Μπουτάρης σε εκδήλωση της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού με θέμα «Η ρήξη που έχει ανάγκη η χώρα – το Κίνημα που έχει ανάγκη ο τόπος».

Κατά την έναρξη της ομιλίας του το βράδυ της Δευτέρας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε «Ζούμε έναν εφιάλτη. Η κυβέρνηση θυμίζει κάτι μεταξύ Κούβας και Τσαουσέσκου» και πρόσθεσε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ιδεοληψίες και καταστάσεις στη σκέψη του που είναι εκτός πραγματικότητας».
Αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό είπε: «Είχα ελπίδες για τον Αλέξη Τσίπρα. Εν τέλει συνειδητοποιώ πως είναι μπολσεβίκος. Μεγάλωσε στην ΚΝΕ, στα αμφιθέατρα και τις διαδηλώσεις. Δεν ξέρει τι θα πει μεροκάματο». Ακόμη, χαρακτήρισε πρωτοφανές το γεγονός ότι «αλλάζει η ομάδα των διαπραγματευτών 4-5 φορές για να έρθει αύριο ο Πρωθυπουργός και να πει ''νικήσαμε γιατί υπογράψαμε μια πολιτική συμφωνία''» και διερωτήθηκε «Αυτοί οι άνθρωποι μας κυβερνούν;».
Ο Γιάννης Μπουτάρης χαρακτήρισε την ιστορία της διαπραγμάτευσης «άλλοθι» και ��χολίασε πως «μιλάς με ανθρώπους στα υπουργεία και νομίζεις ότι μιλάς σε καφενείο».
Τέλος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι «το Ποτάμι είναι η πιο σοβαρή πολιτική ομάδα σκεπτόμενων ανθρώπων» γι'αυτό και συντάχθηκε όπως είπε με τον Σταύρο Θεοδωράκη από την πρώτη στιγμή.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top