Ηλεία: Η συγκλονιστική ιστορία ενός 64χρονου με προβλήματα υγείας που ζει σε άθλιες συνθήκες

Σχεδόν δεν βλέπει

Ηλεία: Η συγκλονιστική ιστορία ενός 64χρονου με προβλήματα υγείας που ζει σε άθλιες συνθήκες

​Κάτω από τραγικές συνθήκες ζει ένας 64χρονος από το Παλαιοχώρι της Ηλείας.

Ο ηλικιωμένος μένει σε ένα μικρό, σχεδόν κατεστραμμένο λυόμενο που του λείπουν από παντού κομμάτια και το χειμώνα στάζει από παντού νερά!

palaioxori-2.jpg
Εκείνος, έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και λόγω αυτών δεν μπορεί να εργασθεί, ενώ όπως υποστηρίζει δεν μπορεί καλά- καλά να δει. Τα μόνα λεφτά, τα οποία διαθέτει είναι ένα μικρό επίδομα… των 300 ευρώ! Αυτά τα χρήματα όμως δεν φτάνουν ούτε για τα βασικά…

Τα πράγματα για τον ίδιο έγιναν ακόμα χειρότερα, όταν «έχασε» τη μοναδική του συντροφιά σε όλον αυτόν τον Γολγοθά που βιώνει, τη μητέρα του. Ο 64χρονος, ο οποίος αναφέρει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας από την ηλικία των 12 ετών, ζητάει τη βοήθεια του κόσμου για να μπορέσει να ζήσει λίγο καλύτερα.

«Είμαι μόνος και άρρωστος» είπε στο patrisnews.com και συνέχισε: «Είμαι άρρωστος από 12 χρονών και ζητάω τη βοήθεια του κόσμου. Η ζωή μου είναι πολύ δύσκολη. Οι γονείς μου έχουν πεθάνει, σε γηροκομείο δεν μπορώ να πάω. Οι συγγενείς μου έχουν τα δικά τους προβλήματα, δεν μπορούν να με βοηθήσουν γιατί και αυτοί περνάνε δύσκολα.

palaioxori-1.jpg
Χρήματα δεν έχω, ζω με 300 ευρώ το μήνα. Οπότε κάνω έκκληση για βοήθεια. Θέλω έναν άνθρωπο να με βοηθάει στο πλύσιμο των ρούχων, στο καθάρισμα του σπιτιού το οποίο βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, διαλύεται. Ζω 16 χρόνια εδώ. Σχεδόν δεν βλέπω, δεν ξέρω πραγματικά τι άλλο να κάνω. Δεν ξέρω πως θα καταφέρω να ζήσω αν δεν με βοηθήσει κάποιος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top