Eξελίξεις στο φονικό της Αμαλιάδας: η συζήτηση για την απαγωγή 14χρονης κατέληξε σε δολοφονία!

Σκότωσε την ίδια του την ξαδέλφη

Eξελίξεις στο φονικό της Αμαλιάδας: η συζήτηση για την απαγωγή 14χρονης κατέληξε σε δολοφονία!

​Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το φονικό που συνέβη στην Αμαλιάδα το μεσημέρι της Κυριακής!

Σε τραγωδία κατέληξε η συζήτηση γύρω από την απαγωγή μιας 14χρονης, ανάμεσα σε δύο οικογένειες στον οικισμό των Ρομά στα Τσιχλέικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μια οικογένεια άρχισε να ρίχνει τις ευθύνες για την απαγωγή της 14χρονης στην άλλη, με αποτέλεσμα ο καβγάς να «φουντώσει» για τα καλά.

Ξαφνικά και χωρίς τίποτα να προμηνύει την τραγωδία που θα ακολουθούσε, ένας 30χρονος φέρεται να τράβηξε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί εναντίον της πρώτης του ξαδέλφης και του συζύγου της.

αρχείο λήψης (2).jpg
Η 28χρονη άτυχη γυναίκα, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου όπου εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα, ενώ ο σύζυγός της, με ελαφρύτερα τραύματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου.

αρχείο λήψης (3).jpg
Στον οικισμό των Τσιχλεΐκων έφτασε αμέσως ισχυρή αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο, τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας κ. Γιώργο Αλεξόπουλο, άντρες όλων των τμημάτων από τον Πύργο και την Αμαλιάδα, ενώ λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έφτασε και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας κ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του φερόμενου δράστη, του πρώτου εξαδέλφου της 28χρονης και τον αδελφό του, ενώ μέχρι αργά το βράδυ αναζητούσαν το πιστόλι του φόνου, το οποίο, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι κάτοικοι του οικισμού, αμέσως μετά το αιμ��τηρό περιστατικό, ο ένας από τους δύο συλληφθέντες βγήκε από το πίσω παράθυρο του σπιτιού και το έκρυψε.

Πράγματι, το όπλο βρέθηκε σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top