Μας... ξέχασε το Καλοκαίρι: με βροχές όλη η εβδομάδα!

Πρώτη ανάρτηση 22/6/2015 01:00

Μας... ξέχασε το Καλοκαίρι: με βροχές όλη η εβδομάδα!

​Πείσμα το έβαλε ο Ιούνιος να μη μας θυμίσει Καλοκαίρι, αφού οι βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν και σήμερα, Δευτέρα!

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, το σκηνικό θα είναι βροχερό, αρχικά στα ανατολικά ηπειρωτικά, στις Σποράδες και στη Χαλκιδική και βαθμιαία σε αρκετές περιοχές της υπόλοιπης χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από 4 έως 6 μποφόρ, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται να υποχωρήσουν από το βράδυ.

Παρά τη βελτίωση, οι πρόσκαιρες βροχές δεν θα λείψουν έως και το τέλος της εβδομάδας και θα εκδηλώνονται κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Αναλυτικά, ανά περιοχή:

Αττική: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με ένταση 3 έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: νεφώσεις παροδικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί και με ένταση 3 έως 5 μποφόρ και σταδιακά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 17 και 24 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 13 έως 26 βαθμούς κελσίου

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 17 έως 29 βαθμούς, που στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ και από τα βόρεια. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 28 βαθμούς.

Κυκλάδες, Κρήτη: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ .Θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές η καταιγίδες και εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με πρόσκαιρ��ς νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για σήμερα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top