ΔΕΙΤΕ τα ΕΚΤΑΚΤΑ μέτρα της τροχαίας λόγω της συναυλίας του Ρόμπι Γουίλιαμς

Θα πραγματοποιηθούν σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας

​Έκτακτα μέτρα θα λάβει αύριο η Τροχαία λόγω της διεξαγωγής της συναυλίας του Ρόμπι Γούλιαμς στο Τerra Vibe Park της Μαλακάσας!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας αύριο Σάββατο θα πραγματοποιηθούν σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 16.00΄της 20/06/2015 έως την 01.00' της επομένης (21/06/2015) στην παράπλευρη βοηθητική οδό της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 36,000 & 39,000, του Δήμου Ωρωπού.

Επιπλέον, κατά το ως άνω χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί εκτροπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, που κατευθύνονται προς Λαμία μέσω Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στα κάτωθι σημεία του Δήμου Ωρωπού:

Α. Στο ύψος του Α/Κ Καπανδριτίου και της διασταύρωσης Καπανδριτίου, όπου θα εκτρέπονται στο κυρίως ρεύμα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας προς Λαμία, μέσω του σταθμού διοδίων Καπανδριτίου.

Β. Στο ύψος του Α/Κ Μαρκοπούλου, όπου θα εκτρέπονται στο κυρίως ρεύμα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας προς Αθήνα και ακολούθως θα ενεργούν αναστροφή στο ύψος του Α/Κ Καπανδριτίου με κατεύθυνση προς το κυρίως ρεύμα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας προς Λαμία.

Γ. Στο ύψος του Α/Κ Μαλακάσας:

α) Tα οχήματα που κινούνται στο αριστερό παράπλευρο οδικό δίκτυο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται, μέσω του σταθμού διοδίων Μαλακάσας, προς το κυρίως ρεύμα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας προς Αθήνα

β) Τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται, μέσω του σταθμού διοδίων Μαλακάσας, προς το κυρίως ρεύμα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας προς Αθήνα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top