Στην Ελλάδα εκδίδεται ο δολοφόνος του «Μαρσελίνο»

Τον Νοέμβριο του 2005 παραβίασε τακτική άδεια από Κατάστημα Κράτησης της χώρας μας

​Στη χώρα μας εκδίδεται από τις τουρκικές Αρχές 57χρονος, ο οποίος είχε καταδικαστεί για την υπόθεση «Μαρσελίνο», του 17χρονου αθίγγανου που είχε δολοφονηθεί από τους απαγωγείς του.

Ο 57χρονος τον Νοέμβριο του 2005 παραβίασε τακτική άδεια από Κατάστημα Κράτησης της χώρας μας και τον Μάρτιο του 2006 συνελήφθη στην Τουρκία για διακίνηση ναρκωτικών.

Σήμερα, Τετάρτη εκδίδεται στη χώρα μας από τις Αρχές της Τουρκίας, κατόπιν αιτήματος των Ελληνικών Δικαστικών Αρχών. Στο δικαστήριο είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης δις ισόβια και κάθειρξη 25 ετών για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία, καθώς και για παραβάσεις περί ναρκωτικών.

Η υπόθεση Μαρσελίνο είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Τον μήνα Μάρτιο του 1990, ο 57χρονος μαζί με ομάδα αθίγγανων απήγαγαν στην Αγία Βαρβάρα τον ανήλικο Γιάννη Τσατσάνη, γνωστό και ως «Μαρσελίνο», με σκοπό να εισπράξουν λύτρα από την οικογένειά του.

Οι απαγωγείς είχαν επικοινωνήσει με τον πατέρα του νεαρού ζητώντας του 150 εκατ. δραχμές.

Ο Γιώργος Tσατσάνης, πατέρας του θύματος, είχε μεγάλη οικονο��ική επιφάνεια με εμπορικές συναλλαγές μέχρι την Άπω Ανατολή. Κατάφερε και μάζεψε 50 εκατ. δραχμές και ζήτησε από τους απαγωγείς να απελευθερώσουν το γιο του.

Εκείνοι δεν ικανοποιήθηκαν από το ποσό, σταμάτησαν την επικοινωνία, και δολοφόνησαν τον νεαρό ποδοσφαιριστή του «Κεραυνού» Αγίας Βαρβάρας. Το πτώμα του παιδιού είχε βρεθεί διαμελισμένο από έναν τσοπάνη σε αγροτική έκταση στη Βοιωτία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top