Κρήτη: Πήγαν να του ανοίξουν το κεφάλι με τις μαγκούρες

Τρίτο περιστατικό σε ένα μήνα

Κρήτη: Πήγαν να του ανοίξουν το κεφάλι με τις μαγκούρες

​Τις μαγκούρες να προσγειώνονται στο κεφάλι του και το σώμα του, είδε ένας 47χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να καταλήξει στο νοσοκομείο. Ο λόγος για τον κύριο Μανόλη Χουστουλάκη, που κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος του.

Ο 47χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών δέχτηκε την επίθεση στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου. Όλα έγιναν όταν το θύμα ζήτησε εξηγήσεις από 56χρονο κάτοικο της περιοχής για την ανάρμοστη συμπεριφορά του, όταν ο δράστης μαζί με το γιο του άρχισαν να χτυπούν τον ίδιο αλλά και ένα γείτονα που έτρεξε να βοηθήσει.

Τότε όπως καταγγέλλει ο κ. Μανόλης Χουστουλάκης, αντί για συγνώμη, ο 56χρονος με τον 28χρονο γιο του, άρχισαν να τον χτυπούν με μαγκούρες και ένα σίδερο.

CACHE_500X300_1_1244800.jpg

Το θύμα, κατήγγειλε ότι ο φερόμενος ως δράστης του επεισοδίου, τον έχει κηρύξει ανεπιθύμητο στην περιοχή με αφορμή ασήμαντες κτηματικές διαφορές.

Όπως λέει του έχει κάνει το βίο αβίωτο, καθώς βρίσκεται κάθε τρεις και λίγο αντιμέτωπος με προπηλακισμούς και απειλές.

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του ο 47χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της Αγίας Βαρβάρας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί στο Βενιζέλειο ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις. Οι φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης αναζητήθηκαν και από την αστυνομία ωστόσο παραμένουν άφαντοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top