Έριξε καυτό νερό στα γεννητικά όργανα του συζύγου της, αφού τον κατακρεούργησε με μπαλτά

Την Τετάρτη στον ανακριτή η 69χρονη από τη Σητεία που ομολόγησε ότι σκότωσε τον άντρα της

Έριξε καυτό νερό στα γεννητικά όργανα του συζύγου της, αφού τον κατακρεούργησε με μπαλτά
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την οικογενειακή τραγωδία που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στο Ξεροκαμάρι της Σητείας. Η 69χρονη, η οποία ομολόγησε ότι δολοφόνησε το σύζυγό της με μπαλτά, αφού τον κατακρεούργησε, έριξε καυτό νερό στα γεννητικά του όργανα, σύμφωνα με την αστυνομία.
Η 69χρονη γυναίκα που πήγε μόνη της στο Αστυνομικό Τμήμα φέρεται να είπε ότι δεν άντεχε άλλο να ζει μαζί του και πως οι καβγάδες τους ήταν καθημερινοί.
Οι αστυνομικοί όταν πήγαν στο σπίτι αντίκρυσαν τον 76χρονο άνδρα νεκρό στο κρεβάτι. Επίσης βρήκαν ένα σημείωμα που είχε αφήσει η γυναίκα στα παιδιά της, στο οποίο έγραφε ότι τα αγαπά και ζητούσε να τη συγχωρέσουν, καθώς και ότι δεν ήθελε να ταφεί μαζί με τον πατέρα τους.
Εκτιμάται από τους αστυνομικούς ότι η 69χρονη, η οποία θα απολογηθεί την Τετάρτη στον ��νακριτή, άφησε το σημείωμα στα παιδιά της γιατί σκόπευε να αυτοκτονήσει αλλά δεν βρήκε το θάρρος, όπως είχαμε γράψει στο star.gr.
Κάτοικοι της περιοχής και γείτονες αναφέρουν πάντως, πως το θύμα φαινόταν ήσυχος άνθρωπος, ότι παλιά ήταν οδηγός στα φορτηγά και πως δεν είχαν αντιληφθεί καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top