Μέγαρα:Ληστές μπήκαν από το παράθυρο του μπάνιου-Με την απειλή μαχαιριού πήραν ακριβά κοσμήματα

Πανικόβλητοι οι κάτοικοι έχουν πάρει μέτρα για να προφυλάξουν τις περιουσίες τους

Μέγαρα:Ληστές μπήκαν από το παράθυρο του μπάνιου-Με την απειλή μαχαιριού πήραν ακριβά κοσμήματα

​Άγνωστοι μπήκαν λίγο πριν τις τρεις το πρωί στο σπίτι της 65χρονης στα Μέγαρα και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την ιδιοκτήτρια που εκείνη την ώρα κοιμόταν στην μονοκατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκαν από το παραθυράκι του μπάνιου, πήγαν πάνω από το κρεβάτι της, της έβαλαν μια μαξιλαρ��θήκη στο κεφάλι και την απείλησαν με ένα μαχαίρι στο λαιμό.

Οι δράστες, οι οποίοι είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπα τους, μέσα σε λίγα λεπτά πήραν τα κοσμήματα της 65χρονης από την Ελβετία που τους τελευταίους μήνες ήρθε για να ζήσει στη χώρα μας.

Το νέο μαθεύτηκε σε όλη τη γειτονιά όπου σχεδόν όλα τα σπίτια διαθέτουν συναγερμό και φυλάσσονται από εταιρίες ασφαλείας. Στα Μέγαρα όμως οι διαρρήκτες έχουν τον τρόπο τους...

Πολλοί είναι οι κάτοικοι που έχουν πάρει τα μέτρα τους για να προφυλάξουν τις περιουσίες τους και να κρατήσουν μακριά τους κακοποιούς.

Αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα από τους χώρους όπου κινήθηκαν οι δράστες ενώ η 65χρονη πήγε στο τμήμα και είδε φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών προσπαθώντας να αναγνωρίσει τους ληστές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top