Μόνο στο Star: H μητέρα της 7χρονης κοιμόταν με τα παιδιά αλλού γιατί φοβόταν τον άντρα της

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία που συγκλόνισε τη Θεσσαλονίκη

Μόνο στο Star: H μητέρα της 7χρονης κοιμόταν με τα παιδιά αλλού γιατί φοβόταν τον άντρα της

​Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει η δολοφονία μιας 7χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα, αρχιφύλακα στα ΜΑΤ από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Τρία 24ώρα μετά το έγκλημα που προκάλεσε φρίκη σε όλους μας, μία ξαδέλφη της συζύγου του 47χρονου αστυνομικού, αποκαλύπτει στην εκπομπή «Μία» πως η μητέρα του 7χρονου κοριτσιού κοιμόταν, πολλές φορές, στο πατρικό της σπίτι, με τα δύο της παιδιά, καθώς… φοβόταν το σύζυγό της.

«Αρκετά βράδια τον τελευταίο χρόνο είχε κοιμηθεί εδώ στην γιαγιά μαζί με τα παιδιά. Και αυτό γιατί αν και δεν ήταν βίαιος ποτέ, δεν είχε δώσει ούτε ένα δείγμα, ήταν απλά απόμακρος, στον κόσμο του, νευρικός, αλλά όχι βίαιος. Ποτέ» σημειώνει η θεία της 7χρονης και στην συνέχεια προσθέτει «Μερικά βράδια φοβόταν να πάει να μείνει με το σύζυγό της, μετά όμως πήγαινε και του έλεγε πως αν συνεχιστεί η συμπεριφορά του ή αν συνεχίσει να της λέει ότι θέλει να σταματήσει τη δουλειά, εκείνη θα φύγει μόνιμα.»

Αποκαλύπτει επίσης ότι «Τα παιδιά δεν τα άφηνε μαζί του χωρίς την παρουσία τρίτου προσώπου. Τον τελευταίο χρόνο είναι που χειροτέρεψε πάρα πολύ, άρχισε τους ψυχίατρους, μετάνιωσε που έκανε παιδιά, δεν ήθελε. “Πώς θα τα βγάλω πέρα; Με τη δουλειά δε θέλω” έλ��γε. Η σύζυγός του δεν τον άφηνε όμως να σταματήσει την εργασία του. Του βρήκανε οι ψυχίατροι μανιοκατάθλιψη. Μας λέγανε ότι με τη θεραπεία θα είναι μια χαρά και θα κάνει φυσιολογική ζωή.»

Μάλιστα όπως υποστηρίζει η θεία της άτυχης μικρούλας, ο 47χρονος αστυνομικός τον τελευταίο χρόνο, λάμβανε και φαρμακευτική αγωγή.

«Έπαιρνε ψυχοφάρμακα. Τι να πω, αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε. Ήτανε πολύ απόμακρος. Εγώ πιστεύω ότι αυτό το είχε προσχεδιάσει, δυστυχώς. Ένας άνθρωπος όταν θολώσει το μυαλό του, του θολώνει 30 με 50 δευτερόλεπτα από ό,τι μας είπαν οι ψυχίατροι. Όταν συνειδητοποιήσει μετά τι έχει γίνει, τι έχει κάνει, πάει πέφτει από το μπαλκόνι, σκοτώνεται ή παραδίδεται και κλαίει ή δηλώνει ένοχος. Αυτός τι έκανε; Αυτός προσπαθεί να την σκαπουλάρει με ψυχιατρική εξέταση, να αποδείξει ότι είναι τρελός, να πάει στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών και να βγει. Ένας άνθρωπος ένοχος που σκότωσε το παιδί του θα το έκανε αυτό; Δεν θα ήθελε να πεθάνει, να λυτρωθεί;»

Λίγα λόγια για την ημέρα της δολοφονίας

Ήταν λίγα λεπτά πριν από τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο 47χρονος, όπως φέρεται να ομολόγησε, πέρασε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της 7χρονης κόρης του κόβοντας πρόωρα το νήμα της ζωής της. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στους συναδέλφους του και αφού αποκάλυψε την πράξη του παραδόθηκε. Η μητέρα του άτυχου παιδιού την ώρα εκείνη ήταν στην δουλειά ενώ το μικρότερο παιδί της οικογένειας βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς του.

«Αυτό ήταν έγκλημα, Ήθελε να πάρει άδεια και του έλεγε η γυναίκα του “καλά ρε θα σε διώξουν από τη δουλειά. Tι ξανά άδεια λέει θα πάρεις;” Συνάμα την γυναίκα του από ότι ξέρω την αγαπάει παθολογικά αυτός.» σημειώνει ο θείος της μαμάς της 7χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top