Αθλητές και αστυνομικοί σε κύκλωμα νονών της νύχτας

43χρονος πουλούσε προστασία σε γνωστή τραγουδίστρια

Αθλητές και αστυνομικοί σε κύκλωμα νονών της νύχτας

​Αθλητές, ένας αστυνομικός και ένας παλιός γνώριμος της ασφάλειας συμμετείχαν σύμφωνα με την αστυνομία σε δυο από τα μεγαλύτερα κυκλώματα νονών της νύχτας που δρούσε σε Αθηνά και σε πόλεις της περιφέρειας.

Ήταν οι σκοτεινοί άνθρωποι της φυσούνας. Μάθαιναν, το πρόγραμμα των ποδοσφαιρικών αγωγών στην τρίτη και τέταρτη κατηγορία και πολλές φορές δημιουργούσαν επεισόδια για να επηρεάσουν σύμφωνα με την αστυνομία ακόμη και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Υπήρχε ποδοσφαιρικός αγώνας σύμφωνα με πληροφορίες, που είχαν μαζευτεί πάνω από 50 μπράβοι. Πολλές φορές, ��υνόδευαν έναντι 100 ευρώ το άτομο, γνωστούς προέδρους ποδοσφαιρικών ομάδων στο γήπεδο. Αυτά τα έκανε το κύκλωμα σύμφωνα με πληροφορίες, την ημέρα, με τη βοήθεια ενός αθλητή της κωπηλασίας.

Τη νύχτα, την είχε αναλάβει σύμφωνα με την αστυνομία ένας πρωταθλητής της πυγμαχίας.

Δεκάδες ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων σε Αθήνα, Πάτρα, Ξυλόκαστρο και Κόρινθο είχαν πέσει σύμφωνα με το τμήμα εκβιαστών, θύματα του κυκλώματος.

Έπαιρναν από 50 έως και 500 ευρώ την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας το όνομα του Παναγιώτη Βλαστού, ο οποίος όμως σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν οι αρχές ασφαλείας, δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση.

Εγκέφαλος του κυκλώματος φέρεται σύμφωνα με την αστυνομία να είναι ένας 43χρονος ο οποίος είχε κατηγορηθεί για τη μεγάλη υπόθεση των μπράβων και μάλιστα το όνομά του είχε συνδεθεί με την πασίγνωστη τραγουδίστρια. Τότε είχε μιλήσει αποκλειστικά στο Star.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έχουν συλλάβει 11 άτομα και αναζητούν αλλά 3. Η υπόθεση αυτή σχετίζεται και με το κύκλωμα των μπράβων, που εξάρθρωσαν οι αρχές στο Βόλο, στο οποίο συμμετείχε και ένας αστυνομικός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top