Διπλωματία και μουσική συναντήθηκαν για καλό σκοπό!

14 Πρέσβεις στηρίζουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα των Παιδικών Χωριών SOS

​Οι Πρέσβεις της Αυστραλίας, Αυστρίας, Ελβετίας, Εσθονίας, Ιαπωνίας, Καναδά, Λουξεμβούργου, Μεγάλης Βρετανίας, Μεξικό, Ουγγαρίας και Σλοβακίας, που υπηρετούν στη χώρα μας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προσέφεραν τις μουσικές τους ικανότητες και μαζί με 10 Έλληνες λυρικούς καλλιτέχνες και τον συνθέτη Δημήτρη Αράπη οργάνωσαν το Ambassadors in Concert in Athens, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τα εκπαιδευτικά προγράμματα 400 παιδιών, που υποστηρίζονται από τα Παιδικά Χωριά SOS, για ένα ολόκληρο χρόνο.

Στην κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, που το Ίδρυμα Ωνάσης προσέφερε δωρεάν για αυτή τη βραδιά παραβρέθηκαν περισσότεροι από 600 συμπολίτες μας και απόλαυσαν μ��λωδίες από έργα των Vivaldi, Schubert, Rossini αλλά και του Μάνου Χατζηδάκι.

etytyjetyu.jpg
Το σχεδιασμό του φωτισμού της βραδιάς επιμελήθηκε η διε��νούς φήμης και βραβευμένη με ΕΜΜΥ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 Ελευθερία Ντεκώ.

Ξεχωριστή ήταν η συμβολή της μεγάλης μας τραγουδίστριας, Νανάς Μούσχουρη, η οποία με πολύ διάθεση αφιέρωσε τον πολύτιμο χρόνο της για να βοηθήσει την πρώτη χορωδία, που έγινε με συμμετοχή Πρέσβεων και οι οποίοι τραγούδησαν στα ελληνικά το αγαπημένο κομμάτι της Νανάς Μούσχουρη «Αθήνα» με το οποίο και έκλεισε αυτή τη μοναδική βραδιά.

thteyjhet.jpg
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι Coca-Cola Hellas, Groupama Φοίνιξ και Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν: οι Κτήμα Γεροβασιλείου, Aria Fine Catering, Subaru, Zolotas, Insider, Kayak και Mimikou Alexandra.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top