Αυτός είναι ο παιδοκτόνος που σόκαρε τον Πανελλήνιο

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο

Αυτός είναι ο παιδοκτόνος που σόκαρε τον Πανελλήνιο

Λίγο πριν... συγγενείς και φίλοι πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη 7χρονη Χρύσα, που φέρεται να βρήκε το θάνατο από τα χέρια του ίδιου του πατέρα της, ο 47χρονος αρχιφύλακας, ο οποίος κατηγορείται, ότι στραγγάλισε το κοριτσάκι του, οδηγήθηκε με ...σκυμμένο το κεφάλι στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

παιδοκτονος.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος αστυνομικός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στις 13:00 .

Κατά την ολιγόλεπτη παραμονή του στο γραφείο της εισαγγελικής λειτουργού φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Ο 47χρονος αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ, που υπηρετούσε στα ΜΑΤ Θεσσαλονίκης, έδειχνε χαμένος και σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Σύμφωνα με το συγγενικό του περιβάλλον, είχε μανιοκατάθλιψη, ενώ το διάστημα που απουσίαζε από την υπηρεσία του, λόγω της άδειας ανατροφής, που είχε λάβει το προηγούμενο διάστημα, επισκέφθηκε ιδιώτη γιατρό και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή.

Το έγκλημα του παιδοκτόνου

Η φρικιαστική υπόθεση έγινε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας στο διαμέρισμα της οδού Νεμέας στην Θεσσαλονίκη, όπου ζούσε ο κατηγορούμενος ως παιδοκτόνος, μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Την ώρα του εγκλήματος απουσίαζαν η μητέρα και η μικρότερη κόρη του ζεύγους.

Ο 47χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ Θεσσαλονίκης φέρεται, ότι σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την 7χρονη κόρη του, και στη συνέχεια τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί της Ασφάλειας. Το κοριτσάκι βρέθηκε χωρίς σφυγμό, ενώ ακολούθησαν μάταιες προσπάθειες για την επαναφορά του.

Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξαν, ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ασφυξία. Μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια που οδήγησαν τον 47χρονο στην αποτρόπαια πράξη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν, ότι το κοριτσάκι φέρεται να έκανε φασαρία.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 7χρονης, που όταν ειδοποιήθηκε για το τραγικό συμβάν και επέστρεψε στο σπίτι από τη δουλειά της κατέρρευσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top