22χρονη Μαρία: «Θα είμαι ήρεμος χαρακτήρας και θα ασχοληθώ με το μποξ»

Αναβλήθηκε η δίκη της κοπέλας που επιτέθηκε με μαχαίρι σε συμμαθήτριές της

22χρονη Μαρία: «Θα είμαι ήρεμος χαρακτήρας και θα ασχοληθώ με το μποξ»

Αναβλήθηκε για τις 15 Μαρτίου 2016 η δίκη της 22χρονης μαθήτριας της σχολής νοσηλευτικής του ΟΑΕΔ στου Ρέντη που πριν από δύο μήνες επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρεις συμμαθήτριές της μέσα στη σχολή.

«Ήθελα να ηρεμήσω αυτούς τους δύο μήνες. Να είμαι σπίτι μου με την οικογένειά μου και με τους φίλους μου που με στηρίζουν όλον αυτόν τον καιρό. Τώρα που έχω σταθεί στα πόδια μου θα ζητήσω ψυχολογική βοήθεια» είπε η 22χρονη στην κάμερα του Star.

Στα δικαστήρια του Πειραιά ήταν και οι τρεις συμμαθήτριές της, στις οποίες επιτέθηκε μέσα στη σχολή στις αρχές Απριλίου, τις οποίες η Μαρία κατηγορεί για bullying.

«Επειδή έχω καταλάβει ότι τους ήρεμους ανθρώπους δεν τους θέλουν, εγώ δεν θα αλλάξω. Θα είμαι ήρεμος χαρακτήρας και θα ασχοληθώ με το μποξ. Γιατί τους ανθρώπους που ξέρουν να αμύνονται, τους φοβούνται» συμπληρώνει η Μαρία.

Η μαθητική βεντέτα φαίνεται ότι ξεκίνησε πέρυσι. Δύο μήνες πριν πάρει το πτυχίο της η 22χρονη πήγε στη σχολή με δύο μαχαίρια. Με το ένα στο χέρι και το άλλο στην τσάντα της επιτέθηκε στις συμμαθήτριές της προκαλώντας τους επιπόλαια τραύματα.

Η 22χρονη από τότε που δεν έχει μιλήσει με τις συμμαθήτριές της. Και στη σχολή πήγε μόνο με τον πατέρα της μια φορά πριν από λίγες ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΟΝΟ στο Star: Η 22χρονη Μαρία εξηγεί γιατί… επιτέθηκε με μαχαίρι σε συμμαθήτριες της (βίντεο)

Βγήκε από την ψυχιατρική κλινική η 22χρονη που είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε συμμαθήτριές της

ΟΛΑ όσα έγραφε η 22χρονη Μαρία στο ημερολόγιό της-Τα περιγράφει με λεπτομέρειες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top