Στα ίχνη των απαγωγέων του 15χρονου γιου γνωστού γιατρού- Οι 3 «συμπτώσεις» που τους «έδωσαν»

Ζητούσαν 12.000 ευρώ για να απελευθερώσουν το παιδί

Στα ίχνη των απαγωγέων του 15χρονου γιου γνωστού γιατρού- Οι 3 «συμπτώσεις» που τους «έδωσαν»

​Οι Αρχές φαίνεται πως αρχίζουν και συμπληρώνουν το παζλ της απαγωγής του 15χρονου γιου γνωστού γιατρού από την Αταλάντη της Φθιώτιδας! Ήταν απόγευμα Παρασκευής, στις 22 Μαΐου, όταν οι δράστες είχαν αρπάξει τον 15χρονο ενώ εκείνος πήγαινε στο φροντιστήριο του.

Αμέσως, οι απαγωγείς επικοινώνησαν με τον πατέρα του, ζητώντας 12.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν. Τελικά ο ανήλικος μαθητής βρέθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας σώος και αβλαβής στην περιοχή Δεξαμενή στις Λιβανάτες, χωρίς ο πατέρας του να προλάβει να δώσει λύτρα.

Οι τρεις περίεργες συμπτώσ��ις που οδήγησαν τους αστυνομικούς στα χνάρια των απαγωγέων

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι ασχολούνται με την υπόθεση, έχουν καταλήξει ότι τρια περιστατικά τα οποία συνέβησαν μόνο τυχαία δεν είναι

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου μια εβδομάδα πριν την απαγωγή, άγνωστοι είχαν διαρρήξει το σπίτι της οικογένειας. Μάλιστα, προσπάθησαν να πάρουν και το αυτοκίνητο του γιατρού, χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρουν!

Δυο μέρες μετά από αυτό, ο γνωστός γιατρός φέρεται να δέχθηκε ένα περίεργο τηλεφώνημα από μια γυναίκα, η οποία μιλούσε σπαστά ελληνικά! Εκείνη, φέρεται να του είπε ότι κέρδισε σ΄ ένα διαγωνισμό 12.000 ευρώ. Ο γιατρός δεν την πίστεψε και για αυτό δεν πήγε στο ραντεβού που του κανόνισε για να του δώσει τα λεφτά!

Το ποσό που υποτίθεται ότι κέρδισε ο πατέρας του παιδιού, ήταν και αυτό που ζητούσαν και οι απαγωγείς… Κάτι που όπως λένε οι αστυνομικοί, μάλλον δεν είναι διαβολική σύμπτωση!

Όλα αυτά σε συνδυασμό με καλά οργανωμένες έρευνες έχουν οδηγήσει τους αστυνομικούς στα ίχνη των δραστών. Άλλωστε, είναι ελάχιστες οι φορές που δεν εξιχνιάζεται κάποια απαγωγή!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top