Ρόδος: 25χρονη κατήγγειλε 24χρονο για βιασμό και εκείνος αφέθηκε ελεύθερος

Από ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε δεν προέκυψε τέλεση βιασμού

Ρόδος: 25χρονη κατήγγειλε 24χρονο για βιασμό και εκείνος αφέθηκε ελεύθερος

​Ελεύθερος αφέθηκε ένας 24χρονος από την Ρόδο, τον οποίο είχε καταγγείλει μια 25χρονη Σουηδέζα για βιασμό, καθώς δεν επιβεβαιώθηκαν τα όσα κατήγγειλε σε βάρος του ενώ επιπλέον από ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε δεν προέκυψε τέλεση βιασμού.

Η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου ζήτησε να προσαχθεί σήμερα ενώπιον της η 25χρονη για να εξεταστεί σχετικά, χωρίς να αποκλείεται μάλιστα, αν δεν δώσει πειστικές απαντήσεις, να παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του αυτοφώρου για ψευδή καταμήνυση!

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Η 25χρονη ισχυρίστηκε πως τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ είχε σχολάσει, επιστρέφοντας πεζή στο ξενοδοχείο όπου διαμένει, διαπίστωσε ότι την ακολουθούσε μέχρι και την είσοδο του ξενοδοχείου της, ο 24χρονος ο οποίος φορούσε μόνο εσώρουχο και κάλτσες και κρατούσε μια μπλούζα στο χέρι.

Του είπε να φύγει και τον έσπρωξε. Τότε εκείνος, σύμφωνα με καταγγελία της ίδιας, την άρπαξε από το χέρι και την έσυρε στην τουαλέττα, που βρίσκεται στο ισόγειο. Τον έσπρωξε για να φύγει και τότε την έπιασε ξανά, της κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο και ήλθε σε συνουσία μαζί της.

Από την άλλη εκείνος υποστηρίζει ότι ενώ περπατούσε στο δρόμο, μια κοπέλα, την οποία δεν είχε ξαναδεί, τον έπιασε αγκαζέ και άρχισαν να περπατούν. Πήγαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε και όπως είπε, τον οδήγησε στην τουαλέτα του ισογείου, όπου έκαναν έρωτα με την θέλησή της.

Δεν χρησιμοποίησε προφύλαξη και δεν εκσπερμάτισε, επειδή ήταν πολύ μεθυσμένος. Γι’ αυτό το λόγο, όπως ισχυρίστηκε, τον αποχαιρέτησε και πήγε στο δωμάτιό της. Επειδή δεν ήξερε πως θα πάει στο ξενοδοχείο, που διαμένει, την ακολούθησε ως την πόρτα της και άρχισε να κτυπάει για να μπει μέσα. Δεν του άνοιξε και ήλθε στο σημείο ένας φίλος της, που τον έπιασε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top