ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής- Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από τις φυλακές Κορυδαλλού

Δεν θα γίνουν μαθήματα στα σχολεία

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής- Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από τις φυλακές Κορυδαλλού

​Συνεχίζεται, σήμερα στις 10:00, στις φυλακές του Κορυδαλλού, η δίκη της Χρυσής Αυγής. Για αυτό το λόγο δεν θα γίνει μάθημα στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς της περιοχής, ενώ και οι δρόμοι οι οποίοι είναι περιμετρικά των φυλακών θα είναι κλειστοί. Κανονικά αναμένεται να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Δήμου.

Ο δήμαρχος του Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης και ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης θα παραστούν στη δίκη, ενώ αναμένεται να είναι απών ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Για το πρωί της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί στη λεωφόρο Γρ. Λαμπράκη στο ύψος των φυλακών νέα συγκέντρωση από τον Δήμο και φορείς του Κορυδαλλού αλλά και την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΚΕΕΡΦΑ σε ανακοίνωση της επιρρίπτει ευθύνες στον υπουργό Δικαιοσύνης γιατί δεν ορίζει νέα συνάντηση με τον κ. Κασιμάτη, την ΠΟΕΣΥ και τους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής για το αίτημα της αλλαγής της αίθουσας και τονίζει πως η δίκη πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο Εφετείο Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top