Πάρος: Ένας 58χρονος έχασε τη ζωή του κατά την αεροδιακομιδή του από την Σύρο στην Αθήνα!

Τεράστιες οι ελλείψεις στα νησιά

Πάρος: Ένας 58χρονος έχασε τη ζωή του κατά την αεροδιακομιδή του από την Σύρο στην Αθήνα!

​Ένας 58χρονος άνδρας από την Πάρο έγινε μπαλάκι στα γρανάζια της γραφειοκρατίας του ΕΣΥ και τελικά κατέληξε, κατά την αεροδιακομιδή του από τη Σύρο στην Αθήνα.

Αυτό είναι άλλο ένα παράδειγμα που δείχνει το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των νησιών μας, ιδιαίτερα τώρα που ξεκινά η τουριστική περίοδος!

Ενδεχομένως το τραγικό τέλος να μην είχε έρθει για τον 58χρονο, αν δεν είχαν περάσει 30 ώρες μέχρι να αποφασιστεί που να μεταφερθεί βάσει των αναγκών της περίπτωσης του, αλλά και των ελλείψεων τόσο στην Πάρο όσο και στη Σύρο κι όταν έγινε τελικά η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα, αφού βρέθηκε και κρεβάτι εντατικής που αρχικά δεν υπήρχε, ο άνθρωπος αυτός κατέληξε πάνω από την Κύθνο.

Τραγική ειρωνεία... οι συγγενείς του νεκρού έμειναν εγκλωβισμένοι στη Σύρο, αφού οι ελλείψεις και στα δρομολόγια των πλοίων δεν τους επέτρεψαν να γυρίσουν στην Πάρο! Πάντως, επί δημαρχίας Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο είχε αγοραστεί και τεθεί σε λειτουργία το 2006, ένα υγειονομικό αεροσκάφος , το οποίο είχε κάνει 1000 αεροδιακομιδές, όμως αυτό το αεροσκάφος, εδώ και τρία χρόνια παραμένει ανενεργό!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top